سه شنبه ۳ خرداد ۱۴۰۱

دسته ها:«خنداننده شو»ی مبارزه با اخلالگران اقتصادی توسط بازپرس حسینی، دادستان ذبیح زاده، روانکاوی در انجمن فرویدی

به راستی معیار ارتقاء در قوه قضاییه چیست؟

دوشنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۷

زهره. ی
در دادسرای کارکنان دولت آن دو مامور پلیس امنیت با ما هم چنین کردند
سوال این است که این برادران پلیس که چنین رفتاری با شهروندان ایرانی دارند ، زمانی که این فیلمها از ایشان در فضای مجازی پخش می شود، خودشان هم می بینند ! چه واکنشی دارند ؟! شرم ، احیاناً خجالت یا کمی عذاب وجدان!!! به نظرم بعید به نظر می رسد ! خب اگر عذاب وجدان را یک بار تجربه می کردند هر گز و هرگز نمی توانستند دست به چنین کارهایی بزنند.
تصور اینکه اعضای انجمن فرویدی هم بدین شکل مورد ضرب و شتم قرار گرفته اند غیر قابل هضم است. آن هم جلوی جناب آقای حسینی که از دیدن این جنایتها لذت می برده و خوشحال بوده!!!!!!! [۱]
و چنین انسانی !!!بلافاصله ترفیع گرفته ، تشویق شده،در ضمن نماینده دادستان در دادگاه اخلال گران اقتصادی هم می شود [۲] !!!
وقتی شما را مأمور نظم و قانون یک مملکت قرار می دهند این بدین معناست که هر طور که دلتان خواست با شهروندان رفتار کنید ؟! هر طور!!!
نه به کسی جواب می دهید و نه اصلا شما را مورد سوال قرار می دهند ؟!!! خودتان هم که با خوی انسانی خداحافظی کرده اید !
[۱]- بازپرس حسینی با لذت صحنه کتک خوردن ما را نگاه می کرد
[۲]- بعله ایشان همان بازپرس حسینی خودمان است ! اخلالگر نظام قضائی که متولی رسیدگی به اخلالگران نظام اقتصادی شده ! خخخخخخخخ !!!
بازپرس حسینی ترفیع گرفت و قاضی شعبه ۱۰۳۶ برکنار شد… بازم خخخخخخ

بیایید بازپرس حسینی و ترفیع دهی قوه قضاییه را بهتر بشناسیم