روانکاوی در رانندگی
مطالب زیر از وبلاگ خوب آموزشگاه رانندگی راهنما ـ قزوین انتخاب شده است.
اگر علاقه شدیدی به رانندگی دارید و از ۱۰ جلسه آموزش رانندگی ۸ جلسه آن را گذرانده و چیزی یاد نگرفتهاید حتماً خود را روانکاوی نمایید. به احتمال فوق العاده زیادی در دورهای از زندگی یا خود در جریان تصادفی بودهاید و یا شاهد تصادف شدیدی که در ذهنتان باقی مانده است. وقتی آن را چندین بار مرور نمایید و یا به یک روانپزشک مراجعه فرمایید پیشرفتتان به شدت زیاد میشود.
رانندگی تدافعی یعنی چه؟ یعنی: پیوسته خیال کنید خطری در راه شما کمین کرده است. اصول رانندگی تدافعی را میتوان درعبارت کوتاهی خلاصه کرد وآن هم این است: شما تمام پیشگیریهای منطقی را برای جلوگیری از سوانح و تصادفات رانندگی چه از جانب خودتان و چه دیگران رعایت کنید.
در زمان رسیدن به چهارراه، گول چراغ سبز را نخورید چون خیلی فریبنده است. ممکن است در خیابان مخالف که چراغ قرمز است کسی بیماری داشته باشد و یا به علتهای دیگر توجه به چراغ نداشته باشد… حادثه ـ صدای شکستن ـ آه و ناله و یا آسیب به ماشین و معطلی… با احتیاط عبور کنید.
در هر تصادفی طرفین مقصر هستند یکی مقصر قانونی و دومی مقصر وجدانی. لطفاً در این مورد خود نتیجه گیری فرمایید: احتیاط برای طرفین.
رانندهای که با سرعت ۱۱۰ کیلومتر در ساعت در یک مسیر ۱۰۰ کیلومتری رانندگی میکند تنها ۹ دقیقه زودتر از رانندهای که با سرعت ۹۵ کیلومتر در ساعت حرکت میکند به مقصد میرسد. آیا ۹ دقیقه صرفه جویی درزمان، ارزش آن را دارد که جان خود و دیگران را به خطر بیندازیم؟
پس از رانندگی درجادههای خاکی مقداری گل به رینگ چرخها از داخل میچسبد. خودرو از حالت بالانس خارج میشود و در سرعت فرمان میلرزد. برای رفع آن پس از رسیدن به مقصد حتماً داخل رینگ را شستشو دهید.
منبع: روانکاوی در رانندگی
پیوند کوتاه به این مطلب: