شنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۸

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، وزیر مستعفی بهداشت

بیخود نبود که زدند سریال «درحاشیه» را تعطیل کردند، سریال باباجان وزیر خیلی مفرح‌تر است!

معاون اسبق درمان وزارت بهداشت درگفتگوی اختصاصی باشفاآنلاین:
وزیربهداشت، همانند ژنرالی تنها درخط مقدم جبهه است/حاشیه سازی ها نهایت بی انصافی است

معاون اسبق درمان وزارت بهداشت گفت: وزیر بهداشت امروز در حکم ژنرالی است که در خط مقدم جبهه تنها و بی پشتیبان در حال نبرد با مشکلات است و آنها که باید حمایتش کنند به انتقاد و تضعیف وی برخاسته اند که این نهایت بی‌انصافی است.

دکتر علی نوبخت حقیقی درگفتگوی اختصاصی با شفاآنلاین ضمن بیان این مطلب اظهارکرد: من فکر می کنم این نهایت بی انصافی است که افرادی بیرون گود بایستند و از کسانی که با وجود تمام کاستی ها در داخل میدان در حال کار و تلاش و به فکر حل مشکلات مردم هستند ، ایراد بگیرند و به جای کمک و همراهی فقط نقاط ضعف را ببینند و آن را بزرگ کنند.

وی افزود: متاسفانه این افراد خودشان سالها در این کشور مقام و قدرت داشته اند اما نسبت به گرفتاری های مردم در حوزه سلامت و درمان بویژه در بخش دولتی بی‌تفاوت بوده اند. حتی آن زمان که اجساد بیماران را به خاطر بی پولی و بدهی در بیمارستان های دولتی گرو می گرفتند همین افرادی که امروز مدام از وزیر بهداشت انتقاد می کنند خودشان آن موقع در مقام و منصبی نشسته بودند و هیچ اعتراضی هم نمی کردند.

رئیس هیات مدیره انجمن اهدای عضو ایرانیان خاطرنشان کرد: این درحالی است حالا که این دولت درصدد حل مشکلات بسیار ریشه‌دار اکثریت مردم برآمده و  دکتر هاشمی نیز در این راه با تمام توان از جان مایه گذاشته است همین خانم ها و آقایان به جای یاری ،کمک و همفکری  در نهایت ناجوانمردی فقط ایراد می گیرند.

دکتر نوبخت درباره اهداف حاشیه سازان اظهار داشت : کسانی که در اوج گرفتاری مردم سکوت اختیار کرده بودند و حالا که برای حل مشکلات مردم قدمی برداشته می شود زبان به انتقاد و اعتراض گشوده اند هدفی جز حاشیه سازی ندارند و به طور قطع نمی‌توان آنها را  افراد صالحی دانست.

وی درحالی که  طرح تحول نظام  سلامت را بزرگترین کمک به مردم کشور به خصوص اقشار نیازمند و کم درآمد جامعه دانست گفت: متاسفانه  مسایل مالی و مشکل در پرداختها به دلیل آنکه وزارت بهداشت دسترسی به منابع بیمه ای ندارد واین اختیار به اشتباه در اختیار وزارتخانه دیگری قرار دارد مسلما حساب و کتاب را از  دستشان خارج کرده است و این  مشکلات مالی را پیش آورده است .

وی افزود :  دو دهه قبل زمانی که معاون درمان وزارت بهداشت بودم این طرح را در کشور پیاده کردیم. منتها قبل از شروع کار ، سازمان تامین اجتماعی را از وزارت کار به وزارت بهداشت وابسته کردیم. مضاف بر اینکه بیمه خدمات درمانی هم در اختیار وزارت بهداشت بود. اما اینکه منبع مالی جای دیگری باشد و هزینه در جای دیگر به طور قطع مشکل پیش می آید.

دکتر نوبخت خاطرنشان کرد: تنها راه موفقیت این طرح آن است که هم  منابع مالی و هم تصمیم گیریها در اختیار وزارت بهداشت باشد حالا چه دولت کمک کند و چه بیمه ها فرقی نمی کند.

دکتر نوبخت در پایان گفت : حالا که دکتر هاشمی تلاش می‌کند تا مشکلات مردم را در حوزه سلامت حل کند انتقاد و ایراد گرفتن و حمایت نکردن از ایشان نهایت بی انصافی است و امیدواریم این فضا در شرایط کنونی کشور هرچه زودتر اصلاح شود.

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۴، ساعت: ۱۳:۲۸