دوشنبه ۵ مهر ۱۴۰۰

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتی، سور مقصور کاسبان روان

تأثیر ناچیز انقلاب بر روزبه

قبل

سه شنبه ۰۶ آبان ۱۳۹۳

دیدگاه خانم م. ح. در مورد کاسبان روان
از ترم اول (پیش از انقلاب) دوره لیسانس ما را برای بازدیدهای یک روزه از بیمارستان ها و مدارس خاص می بردند تا دو ترم آخر (پس از انقلاب) که بصورت کارورز و با سرپرستی یک روانپزشک یا رزیدنت روانپزشکی از نزدیک در جریان پرونده و روند درمانی بیماران در بخش قرار می گرفتیم. خاطرم هست در یکی از همان بازدیدهای یک روزه ترم اول یا دوم به بیمارستان روزبه رفتیم، پرستار جوان همراه ما که تقریبا از ابتدا تا ساعت پایان بازدید همراه ما بود با اعتمادی که نمیدانم چرا به من کرد، آهسته و درگوشی مطلبی را گفت که تا مدتهای طولانی آرامش را از من گرفته بود، او گفت:«اینجا چند نفر دانشجوی فعال سیاسی داریم که اصلا بیمار نیستند و به آنها شوک داده می شود»، سپس به مرد جوانی اشاره کرد که به گفته او دانشجوی فلسفه بود و دیگری دختری دانشجوی الهیات و دیگری! ظاهرا آنطور که آن پرستار می گفت، این شیوه ای معمول و با سابقه بود و تبعید به بیمارستانهای روانپزشکی آن دوران بخشی از شکنجه و تنبیه آنان!
خانم خ. ف می نویسد:«وقتی که کنگره خواری پایان یافت موقع بیرون آمدن اعضای انجمن فرویدی از سالن بعضی از روانپزشکان با صدای بلند می گفتند fix و PRN ولی آنها حواسشان نبود که با انجمن فرویدی طرف هستند و آنها می فهمند که اینها سرنیزه و غل و زنجیرند یا ابزار مداوا؟!!!!….به هر حال شما هم در ناخودآگاهتان می دانید که اینها در واقع چه هستند و چه موقع بکار می آیند».

بعد

naghavi