شنبه ۲ مرداد ۱۴۰۰

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتی

«تاریخچه» سی ساله حیف و میل بیت‌المال

سه شنبه ۰۶ بهمن ۱۳۹۴

زهرا م:
جلیلی رییس انجمن روانپزشکان ایران نیز در چهارمین همایش اخلاق پزشکی و پرستاری گفت: “وقتی در جامعه ای زندگی می کنیم که روز خبری از حیف و میل بیت المال منتشر می شود و این خبرها نه تکذیب می شود و نه با عاملان آن برخورد می شود چطور انتظار داریم جامعه پزشکی تخلف نداشته باشد.
وی افزود: در چنین جامعه ای توصیه به اخلاق کارایی ندارد.”*
یک کلمه هم بشنویم از مادر عروس. صحبت از حیف و میل بیت المال همان مطلبی بود که انجمن فرویدی در مورد برگزاری کنگره جعلی روانکاوی گفت اما نه تنها با عاملان برگزاری این کنگره خواری برخورد نشد بلکه عاملان مورد حمایت وزیر، انجمن روانپزشکان، جامعه پزشکان قرار گرفتند. آیا تدریس صنعتی به عنوان یک پزشک عمومی در رشته تخصصی روانپزشکی با درجه دانشیاری حیف و میل بیت المال نیست؟ اختلاس چند هزارررررر میلیاردی چه تفاوتی با کمیته روان درمانی انجمن روانپزشکان دارد که رئیس آن محمد صنعتی بدون مدرک است؟
به علاوه اگر در جامعه رفتار مجرمانه افزایش یابد، باید تخلف و بی اخلاقی در جامعه پزشکان نیز افزایش یابد؟ همبستگی این رابطه، قداست و حرمت جامعه پزشکی چگونه توجیه می شود؟
*

تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۴، ساعت: ۱۹:۲۵