سه شنبه ۱۷ تیر ۱۳۹۹

دسته ها:الیزابت رودینسکو و باند رجالگان اش، روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، سؤالات در مورد محل تحصیل گهر همایونپور، سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتی

تا وقتی که ایران ایرانیست جائی برای صنعتی-همایون پور نیست

یکشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴

دیدگاه خانم مرجان م. درباره «مافیای روان»
یک حلقه گمشده دیگر از این مافیای روان البته «در غریبی و غربت» (برگرفته از یک عنوان در سایت انجمن) بدست آمد:
شرکت کنندگان در میزگرد روانکاوی در مشرق و در مغرب صوفی دو میژولا که عصمت ترک قشقایی هم در آن شرکت داشت و با مجله تهران معروف آنهمه دل و جگر داد و گرفت:

۲۰۱۰ : La psychanalyse au Maghreb et au Machrek, avec Sophie de Mijolla-Mellor, Jalil Bennani, Saïd Bellakhdar, Patrick Delaroche, Hager Karray, Riadh Ben Rejeb, Raja Ben Slama, Mouzayan Osseiran, Nayla Debs, Rafa Nached, Tevfika Tunabobylu-Ikiz, Pinar Padar, Nader Barzin, Esmat Torkghashghaei, Houria Abdelouahed

و این «نادر برزین» که طبق مقاله «یکی دیگر از رسواییهای یک کشور جهان سومی» مقاله صنعتی را چهار سال قبل از کنگره ی خواری نوشته بود و تمام روانکاوی ایران را به نام محمد صنعتی زده بود، هم در این میزگرد شرکت داشته یعنی: شمع و گل و پروانه و بلبل همه جمعند! دست در دست هم داده اند به مهر تا میهن خویش را کنند «عرب»!!! تا شاید بشود آنطوری صنعتی را کسی کرد که «فروید را به ایران» آورده چون تا وقتی ایران «ایرانی» است که چنین چیزی امکان پذیر نیست. فقط من از اینهمه عرق ملی شبکه مافیایی صنعتی ـ همایونپور تعجب می کنم. از این تعجب می کنم که ایران برای گهر همایونپور آنطور که در مصاحبه اش در پاویای ایتالیا در سال ۲۰۱۲ گفته پاداش دهنده ترین جا برای کار کردن است! چقدر این شبکه ایران دوستند واقعا!!! و تنها دلیل این وطن فروشیها آنچیزی است که دکتر کدیور همیشه گفته اند: «ژویی سانس های حقیر» و آنوقت یاد حرف آقای میلر میفتم که در یکی از ایمیلها برای آقای زمانی نوشته بودند هر کسی باید به قوانین کشورش احترام بگذارد. واقعا بین یک روانکاو واقعی و یک روانکاو وحشی میلیونها سال نوری فاصله هست.

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴، ساعت: ۱۵:۱۶