سه شنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۹

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، سؤالات در مورد محل تحصیل گهر همایونپور، سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتی، سور مقصور کاسبان روان

«تبدیل توده ها به شهروند یکی از کارویژه های جامعه مدنی»

گفتیم که دیگر جائی برای صنعتی-همایون پور نیست!

خانم ملاوردی تاکید کرد حذف نگاه امنیتی به سمن‌ها، استفاده از ظرفیتشان را بیشتر می‌کند

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت:‌ تبدیل توده‌ها به شهروند یکی از کارویژه‌های جامعه مدنی و مهم‌ترین کارویژه جامعه مدنی پرورش افکار با رویکرد دموکراتیک است.

به گزارش سمن یار: شهیندخت مولاوردی در نخستین همایش ملی سازمان های مردم نهاد افزود: امیدواریم این نشست مقدمه گام‌های اساسی برای بازتوانی و ارتقاء نقش سمن‌ها و جامعه مدنی باشد.

وی افزود:‌ تحولات پرشتاب در عرصه‌های مختلف و پیچیده‌تر شدن اداره و مدیریت کشورها چالش‌های زیادی را به همراه آورده است و یک دولت به تنهایی قادر به حل این چالش‌ها نیست.

وی در ادامه گفت: دولت جامعه مدنی و بخش خصوصی برای توسعه پایدار به هم کمک کنند و به تنهایی به موفقیت نمی‌رسند. جامعه مدنی به ویژه سمن ها به واسطه تحولات مدنی می‌توانند به موقعیت شهروندی قایل شوند.

ملاوردی در ادامه گفت: انسان فقط با مشارکت در جامعه مدنی متوجه ارتباط بین منافع خود و منافع جمعی می‌شود برای گذار از یک جامعه مدنی ضعیف به جامعه مدنی قوی و اخلاق مدار نیاز به الزاماتی داریم. تصویب قوانین حمایتی به منظور تسهیل واگذاری‌ها و تلاش برای از میان بردن نگاه امنیتی نسبت به سمن‌ها و تثبیت جایگاه آنان در نظام برنامه‌ریزی می‌تواند به بهره‌برداری دولت از توان و ظرفیت سمن‌ها به عنوان بازوان فکری دولت بیانجامد.

وی به اشاره به حوزه زنان و خانواده گفت: زنان مانند مردان تحت تأثیر چالش‌های قرن بیست و یک قرار گرفته‌اند این چالش‌ها ناشی از تحولات اقتصادی و اجتماعی و زنان را بیشتر تحت تاثیر قرار داده است.

منبع: سمن یار

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴، ساعت: ۱۸:۵۸