چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۸

دسته ها:تجمع ۲۴ ساعته انجمن فرویدی در وزارت بهداشت، درمان و غیره، روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتی، سور مقصور کاسبان روان، وزیر مستعفی بهداشت

تجدید چاپ کتابی از فروید پس از نیم قرن، ویژه باباجان وزیر و آن هزارتای انجمن روانپزشکان

مفهوم ساده روانکاوی

کتاب «مفهوم ساده روانکاوی» زیگموند فروید پس از ۴۸ سال تجدید چاپ شد.

به گزارش خبرنگار مهر، موسسه انتشارات علمی و فرهنگی کتاب «مفهوم ساده روانکاوی» اثر زیگموند فروید را ۴۸ سال پس از انتشار نخست خود برای دومین بار با ترجمه فرید جواهر کلام منتشر کرد.

این کتاب که از آن به ساده‌ترین اثر فروید نیز یاد می‌شود، اثری است برای علاقمندان به روانکاوی و می‌تواند به عنوان کتابی پایه برای آنها کاربرد داشته باشد و اندیشه‌هایی درباب این جنبه از علم روانشاسی به مخاطب ارائه دهد.

نویسنده این کتاب در بخشی از مقدمه خود بر آن عنوان کرده است: منظور از عنوان این اثر این است که ببینیم آیا افرادی غیر از پزشکان می‌توانند به روانکاوی دست بزنند یا خیرو اصلا به این مساله آن طور که باید و شاید توجهی معطوف نگشته است و هیچ کس تاکنون به این فکر نیافتاده که چه آدمی می‌تواند روانکاو باشد. از قرار معلوم عدم توجه مزبور از بیزاری به روانکاوی سرچشمه می‌گیرد. گویی هیچ کس نباید به این کار دست بزند. دلایل چندی نیز در این زمینه ارائه شده که همه از همان بیزاری ناشی می‌شود.

فروید در بخش دیگری از مقدمه این کتاب با اشاره به بحث‌های حقوقی در کشورهای مختلف جهان برای پذیرش یا رد واسپاری روانکاوی به شخصیت‌های غیر پزشک عنوان کرده که در کشوری این کتاب تالیف شده است که قانون از سپردن موضوع روانکاوی به شخصی جز پزشک جلوگیری می‌کند.

کتاب  «مفهوم ساده روانکاوی» را نشر علمی و فرهنگی با قیمت ۷۵۰۰ تومان منتشر کرده است.

منبع: مهر

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۴، ساعت: ۱۹:۰۲