زهرا م:
مدتی است که سوالی مرز حق و باطل را برایم مشخص می کند:«آقای دکتر صنعتی، دانشکده روانپزشکان دانشگاه انگلستان کجاست؟!»
پاسخ یا واکنشی که به این سوال داده می شود برایم تعیین کننده میزان صداقت و درستکاری اشخاص حقیقی و حقوقی است که منافع ملی را در در نظر دارد یا منافع میلی را..
این «نماینده دادستان» فعلی در پرونده اخلالگران نظام ارز و سکه، همان بازیرس حسینی اسبق شعبه ۳ دادسرای کارکنان دولت است که می بایست به این سوال رسیدگی می کرد. پاسخ و برخورد بازپرس حسینی با این سوال «آقای دکتر صنعتی، دانشکده روانپزشکان دانشگاه انگلستان کجاست؟!» قابل تامل است. طرح مجدد این سوال می توانست «مافیای روان» را نابود کند تا روح ایران و ایرانی بیش از این آسیب نبیند. اما این «نماینده دادستان» فعلی نه تنها این سوال را نادیده گرفت بلکه اعضای انجمن فرویدی را به جرم این سوال مورد ضرب و شتم قرار داد و آنها را روانه بازداشت و زندان کرد. او برای مخفی کردن این سوال برای اعضای انجمن پرونده سازی کرد و در نهایت این «جوان تازه کار» توانست ترفیع درجه بگیرد و سرپرست دادسرای کارکنان دولت شود* و اینگونه بود که همان حسینی شد «نماینده دادستان». حال شما چگونه باور می کنید که کسی با این تاریخچه بخواهد پرونده اخلاگران نظام اقتصادی را بررسی نماید و کیفرخواست ارائه دهد؟
* https://freudianassociation.org/?p=38576
زهرا م:
آقای روحانی! دقت کن و متوجه باش شاید بتوانی مجلس و قوه قضاییه نمایشی را قانع کنی اما هیچگاه نخواهی توانست انجمن فرویدی را قانع کنی. چون «این شمایید که باید برای اقدامات وزیرتان پاسخ دهید!»*
* https://freudianassociation.org/?p=39156
این سوال «آقای دکتر صنعتی دانشکده روانپزشکان دانشگاه انگلستان کجاست؟!» که خوشایند وزیر پورشه سوارتان نبود. نکند که ابهت «پدر خوانده» و «فارغ التحصیل دانشکده روانپزشکان دانشگاه انگلستان» شما را هم فریفته است؟
پیوند کوتاه به این مطلب: