دوشنبه ۲۵ تیر ۱۳۹۷

دسته ها:دادسرای جرایم پزشکی، روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، کمپین اطلاع رسانی «فروید در ایران»، مافياي روان

«تفهیم» اتهام در دادسرای فرهنگ و رسانه/ به کسانی که قادر به «فهم» اتهامات «تفهیم» شده باشند ۱۰ میلیون تومان به عنوان جایزه تقدیم خواهد شد

نشر اکاذیب از طریق سایت  انجمن فرویدی که برابر آن علیه ایشان و دادسرای پزشکی مطرح و منتشر نموده اید از جمله «یک آقایی با لهجه آذری همراه آقای ذبیح زاده بود، سرنخی است که اگر آن را از راهروی دادسرای جرائم پزشکی دنبال کنیم ردپای مافیای روان را خواهیم دید. دادسرای محترم جرائم پزشکی با شمارش معکوس آغاز شد- دادسرای جرائم پزشکی، روانکاوی در انجمن فرویدی مافیای روان این آرزو را به گور خواهد برد. سرپرست دادسرای جرائم پزشکی اعتباری برای جایگاه مهم وزارت کشور قائل نیست- !!!چرا دادستان اصرار داشتند وانمود کنند که ما خودمان آنجا رفتیم؟ دادستان توی جلسه خانواده ها… ایشان اصلاً پزشکی نیست، دارد در کار پزشک  دخالت می کند» بعد از!!!! ۲۴ ساعت فکر کردن بالاخره فهمید خودش باید در چه کاری دخالت کند- اگر آنروز به داد خودتان هم کسانی که در سرزمین ذبیح زاده را جمع شده بوده اند نیاورده بوده اید که هم جایی کربلا و هم وقت عاشورا است شاید این شمرها و دیو های خفته بیدار نمی شوند تا اینگونه به جان شما بیافتند- ذبیح زاده سرپرست دادسرا درست مثل کامران منش طرار رئیس اش امید جور کردن یک شاکی خصوص بودن جهت شما قرائت و تفهیم شد، هر مطلبی به عنوان دفاع دارید بیان نمایید.

س: با توجه به محتویات پرونده و دلایلی که برای شما قرائت گردید و اتهامان وارده بر انتشار مطالب خلاف واقع بقصد تشویش اذهان عمومی به شما تفهیم دفاعیات چیست

س: اتهامات به شما فوق مجدداً به شما تفهیم آخرین دفاعیات را بیان کنید

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۷، ساعت: ۱۰:۴۶