سه شنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۸

دسته ها:تجمع ۲۴ ساعته انجمن فرویدی در وزارت بهداشت، درمان و غیره، روانکاوی در انجمن فرویدی، وزیر مستعفی بهداشت

تقوا و تخصص؟ عجب کلمات عجیبی!

شنبه ۰۷ آذر ۱۳۹۴

مریم راهداری:

در مطلب ” سوء مدیریت وزیر کنونی بهداشت موجب شده ۱۳ هزار میلیارد تومان از منابع کشور به جیب پزشکان فوق تخصصی برود” ۱ این چند جمله توجهم را جلب کرد:
” »حسن صادقی» رییس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری هم در این تجمع اعلام کرده جامعه کارگری ذلت ادغام سازمان تامین اجتماعی با سایر صندوق‌های بیمه‌ای را که ورشکسته هستند بر نمی‌تابد.
صادقی افزود: ادعای تجمیع منابع سازمان حرف بیهوده‌ای است و مسوولان وزارت بهداشت توان اداره این سازمان و مدیریت منابع را ندارند.
وی سپس خطاب به وزیر بهداشت گفت: ادغام منابع سازمان تامین اجتماعی و دیگر بیمه‌های ورشکسته برای تامین منابع درمانی نشان دهنده سو‌مدیریت شماست و موجب شده کشتی سلامت امروز به گل بنشیند. ”
قابل توجه روزنامه های همشهری و مشرق، آقای هاشم زهی و کلیه دوربینها و روزنامه ها و افراد همراه و حامی وزیر بهداشت که به نظر می رسد از هم اکنون تبلیغات برای ریاست جمهوری او را آغاز کرده اند ” مسئولان وزارت بهداشت توان اداره سازمان تامین اجتماعی و مدیریت منابع را ندارند” .ریاست جمهوری و اداره مملکت که جای خود دارد. بعدش هم معلوم نیست در صورت رییس جمهور شدن “کسری منابع ” کل کشور را از چه طریقی و از ادغام چه سازمانها و وزارتخانه ها و … جبران کنند. همچنین وقتی از پس ” کشتی سلامت” بر نیامده اند با کشتی کل مملکت چه خواهند کرد. این نقل قول از دکتر چمران به نظرم بی ارتباط به موضوع نیست که : ” از چمران پرسیدند: تعهد بهتر است یا تخصص؟ گفت: می‌گویند تقوا از تخصص لازم‌تر است، آن را می‌پذیرم. اما می‌گویم آن کس که تخصص ندارد و کاری را می‌پذیرد بی تقواست.” ۲ بهتر نیست مدعیان ” تعهد و تقوی ” کارها را به اهلش بسپارند؟
واقعا بهتر نیست بعنوان آدمهای ” متعهد و با تقوی” کارها را به اهلشان و آنها که تخصص دارند سپرد؟۲

۲- http://ali313mohammad.persianblog.ir/tag/%D8%AA%D9%82%D9%88%D8%A7

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۴، ساعت: ۱۹:۱۶