چهارشنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۲

بخش ها

آرشیو ماهیانه


دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، قابل تامل، وزارت بهداشت، وزیر مستعفی بهداشت

توصیه‌هاى وزارت پیش از غرق کشتى هاشمیتانیک

? اول زنها و بچه‌ها!
? توصیه‌هاى وزارت پیش از غرق کشتى هاشمیتانیک
✍️ به قلم دکتر حامد یحیى‌زاده
—————-
ساخت کشتى تایتانیک در زمان خود معجزه مهندسى محسوب مى‌شد. اما اکنون نام آن در ذهن ما با فجایع بشرى گره خورده است. در یک شب ١۵٠٣ نفر بخاطر بى‌مسئولیتى طراحان کشتى و اشتباه کاپیتان آن کشته مى‌شوند. سالها قبل، فیلمى مشهور و رومانتیک با همین عنوان ساخته شد که در یکى از سکانسهاى پایانى آن استیصال خدمه را نشان مى‌دهد که متوجه مى‌شوند قایقهاى نجات به تعداد کافى در نظر گرفته نشده است. کاپیتان تصمیم مى‌گیرد اولویت به افراد ضعیف داده شود و لذا فرمان مى‌دهد که اول زنها و بچه‌ها سوار قایقهاى معدودِ نجات شوند. اما در زیر ذره‌بین این اثر سینمایى مى‌بینیم که افراد ثروتمند حتى این قاعده را نیز به ریشخند گرفته و با بهره بردن از عوامل فاسد، نجات خود را مى‌خرند.

وزارت بى‌بضاعت بهداشت که با ادعاى سلامت براى همه، تمام اقشار مملکت را بر کشتى هاشمیتانیک نشاند، به کوه یخ برخورد کرده است. کوهى که تشکیل شده است از: طراحى غلط، عدم کارشناسى فنى، سو مدیریت ستاد، فساد ادارى عوامل اجرایى، مدیران نالایق و مآل اندیش، حق‌کشى طبیبان زحمتکش، فسق در نظام صنفى پزشکان، عدم توجه به آموزش مردم و فرهنگ سازى و صدها عامل منفى دیگر که هر کدام به تنهایى براى انقراض نیمى از ابنا بشر کافیست.

در فرصتى که عوامل نظام پزشکى در یک تحقیرِ ترحم انگیز تاریخى بدنبال یافتن سیمرغ روانه شده‌اند، سخنسرایان وزارت بر عرشه هاشمیتانیک ظاهر شده و فرمان مى‌دهند که: “از هنوطنان عزیز خواهش می‌کنم که اگر استطاعت مالی دارند به بیمارستان‌های خصوصی مراجعه کنند” (طبق معمول، غلط املایى از وزارت بهداشت است!)
این ندا که از دل مدیران جانسوز وزارت برآمده، حتى از آن تدبیرِ انسانى منعکس شده در اثر سینمایى بویى نبرده و بدون ارائه راهکار و توجه به اقشار ضعیف، مستقیماً افراد ثروتمند جامعه را مخاطب قرار مى‌دهد که کشتى هاشمیتانیک را پیش از غرق شدن کامل، ترک کنند.

#hy
@Autopsy7

منبع اتوپسی


پیوند کوتاه به این مطلب:

https://freudianassociation.org/?p=37227

  تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۳۹۶، ساعت: 11:47