سه شنبه ۱۷ تیر ۱۳۹۹

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، سور مقصور کاسبان روان

تیم «مذاکره» کننده با دکتر کدیور

چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴

دیدگاه خانم زهرا م. درباره «مافیای روان»
دادستان انتظامی نظام پزشکی تهران بزرگ از دکتر میترا کدیور خواسته تا جهت پاره ای از مذکرات پیرامون پرونده مطروحه از سوی انجمن روانپزشکان ایران در روز چهارشنبه ۹۴/۲/۲۳ در دادسرا حضور بهم رسانند[۱].
“پاره ای از مذاکرات” در متن نامه برایم یادآور مذاکرات ژنو، مذاکرات هسته ای، مذاکرات ۱+۵ و مذاکرات لوزان است.
«مذاکره: ( Negotiation) گفتگویی میان دو یا چند فرد یا گروه است که با هدف دستیابی به یک درک مشترک، رفع نقاط اختلاف، یا رسیدن به منفعتی در نتیجهٔ آن گفتگو، ایجاد توافق در خصوص دوره‌های اقدام، چانه زنی برای منفعت گروهی یا جمعی، یا حصول نتیجه‌ای رضایتبخش برای منفعت تمامی افراد یا گروه‌های درگیر در فرایند مذاکره، انجام می‌شود.
مذاکره فرایندی است که در آن هر طرف درگیر در مذاکرات می‌کوشد تا منفعتی برای خودش در پایان مذاکرات بدست آورد. مذاکره با هدف دستیابی به مصالحه انجام می‌شود. مذاکره در تجارت، سازمان‌های غیرانتفاعی، ادارات دولتی، رویه‌های قضائی و میان ملت‌ها و در شرایطی از زندگی فردی مانند ازدواج، طلاق، بچه دار شدن و یا زندگی روزمره اتفاق می‌افتد.
مذاکره دارای استراتژی‌هایی است و هدف مذاکره رسیدن به توافق برد-برد است، توافقی که هر دو طرف از آن راضی و خشنود باشند. هر نوع توافقی غیر از این، منافع بلند مدت طرفین را در بر نخواهد داشت.
تیم مذاکره کننده با دکتر کدیور از کدام تاکتیک‌های مذاکره استفاده می کند:« شیطان: مذاکره کنندگان از تاکتیک شیطانی استفاده می‌کنند تا وانمود کنند که یک موضوع دارای ارزش اندک یا ناچیز برای یک طرف، برای آنها بسیار حائز اهمیت است. سپس بعدها در مذاکره، این موضوع می‌تواند برای یک امتیاز بزرگتر که دارای اهمیت واقعی است مورد معامله قرار گیرد.
جوجه: مذاکره کنندگان اقدامات پرشدتی را پیشنهاد می‌کنند که اغلب حیله‌ای است که طرف دیگر را به مجبور به ترک صحنه (میدان رقابت) می‌کند و به آنها آنچه را که می‌خواهند می دهد. این تاکتیک می‌تواند خطرزا باشد زمانی که گروه‌ها خواهان پس گرفتن ادعاهای خود و انجام یک اقدام پرشدن نیستند. دفاع در عمق:چندین لایه از اختیار تصمیم گیری برای اجازه دادن به اعطای امتیازات بیشتر مورد استفاده قرار گرفته اما هر بار این توافق دستخوش اختیار لایه‌های متفاوتی قرار می‌گیرد. به عبارت دیگر هربار که این پیشنهاد به تصمیم گیرندگان می‌رسد، آن تصمیم گیرنده درخواست می‌کند که امتیازات بیشتری به منظور نزدیک شدن به یک تفاهم و توافق اعطا شود. مهلت‌ها:به طرف دیگر اولتیماتوم دادن و اجبار آنها به اخذ یک تصمیم. این روش از زمان برای اعمال فشار بر گروه دیگر استفاده می‌کند. مهلت‌های داده شده می‌تواند واقعی یا تصنعی باشد. . دریغ و مضایقه کردن و…» [۲]
آیا قرار است سازمان نظام پزشکی با میانجیگری برای حل و فصل اختلافات عمل نماید؟ « یعنی حالتی که در آن یک طرف سوم بی طرف به هر دو طرف بحث گوش می‌دهد و مساعدت می‌کند تا توافقی میان طرفین ایجاد شود. این مفهوم هم چنین می‌تواند با “داوری” مقایسه شود که مشابه یک رویهٔ قضائی است. [۲]» یا سازمان نظام پزشکی همراه با تیم مذاکره کنندگان انجمن روانپزشکان ایران است که با یک نرمش قهرمانانه می خواهند به توافق برد-برد برسند؟ با مذاکره تیم مذاکره کننده می خواهد در معامله به چه منفتی دست یابد؟ برگزاری کنگره جعلی روانکاوی دیگر یا نپرسیدن سوال:«آقای دکتر صنعتی! دانشکده روانپزشکان دانشگاه انگلستان! کجاست؟» یا دست یافتن به «آرزوهای بزرگ»؟ در مقابل با این مذاکره آنها چه منفعتی می خواهند به انجمن فرویدی برساند؟ آیا آنها فکر می کنند می توانند با دکتر کدیور سازش کنند؟ اصلا، آیا دکتر کدیور همتایی در مذاکره دارد که ایشان را به پای میز مذاکره می کشانند؟
[۱] https://freudianassociation.org/%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-ipa-%D9%88%D8%B7%D9%86%DB%8C/
[۲] http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D8%B0%D8%A7%DA%A9%D8%B1%D9%87

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴، ساعت: ۱۶:۱۴