دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه

.جان بولتون: تا قبل از ۱۱ دی ماه ۹۷ در تهران به همراه سازمان مجاهدین خلق جشن پیروزی برگزار خواهیم کرد

جان بولتون، یکی از نئوکان های مدافع حمله نظامی به عراق، و مدافع همیشگی بمباران ایران و حمله نظامی به ایران به قصد سرنگونی رژیم ، مشاور امنیت ملی آمریکا شد. او گفته است که تا قبل از ۱۱ دی ماه ۹۷ در تهران به همراه سازمان مجاهدین خلق جشن پیروزی برگزار خواهد کرد.

ترامپ در توییتی اعلام کرد که جان بولتون از تاریخ ۲۰ فروردین ۹۷ مشاور امنیت ملی آمریکا خواهد شد. بولتون در سال ۲۰۰۲، درباره تسلیحات کشتار جمعی عراق گفت: «ما مطمئن هستیم که صدام حسین تسلیحات کشتار جمعی را پنهان کرده است». او یکی از دشمنان اصلی ایران بوده و هست.

جان بولتون در سال ۲۰۱۵، مقاله‌ای در روزنامه نیویورک‌ تایمز نوشت با تیتر “برای از کار انداختن بمب ایران، ایران را بمباران کنید”. بولتون دو ماه پیش در مقاله‌ای در روزنامه وال‌استریت‌ ژورنال نوشت: “سیاست آمریکا باید به گونه‌ای باشد که انقلاب اسلامی ایران را پیش از رسیدن به سالگرد ۴۰سالگی‌اش تمام کند”. بولتون در تابستان گذشته در گردهم‌آیی گروه‌هایی سازمان مجاهدین خلق گفت: “تا قبل از سال ۲۰۱۹، ما که این‌ جا هستیم، در تهران جشن خواهیم گرفت.”
بولتون در گفت‌ وگو با وب‌سایت برایت‌ بارت گفته بود : «حکومت آیت‌الله‌ها خطر اصلی برای صلح جهانی و امنیت خاورمیانه است. سرنگون کردن این حکومت[توسط دولت آمریکا] بدون شک آرامش و خوشنودی را به منطقه باز خواهد گرداند و در عین حال مهم‌ترین خطر در منطقه را از بین خواهد برد».

منبع: @ganji_akbar

تاریخ انتشار: ۳ فروردین ۱۳۹۷، ساعت: ۱۴:۲۱