جمعه ۱۵ اسفند ۱۳۹۹

دسته ها:دادستان ذبیح زاده، روانکاوی در انجمن فرویدی

جان من، «نوروز یک ندانستن نیست یک نمی خواهم بدانم است»/ حالا شما بجای «نوروز» هر کلمه ای دلت می خواهد بگذار

سه شنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۵

زهرا نوعی:
جناب بازپرس اگر شما از مدارک دکتر کدیور که در دفعات قبل نشان داده شده، سر در نمیارید، اگر نمی دانید که انجمن جهانی روانکاوی وجود دارد تقصیر از شماست؛ انتظار این است که ما سواد بورکینافاسویی خودمان را بالا ببریم تا قدر یک دانشمند را بدانیم نه اینکه چون نمی دانیم یعنی چی، دم به دقیقه برایش مزاحمت ایجاد کنیم.
تاریخ علم را بخوانید لطفاً. اولین بار وقتی دانشمندان بر قومی جاهل وارد می شدند، مورد اذیت و آزار آنها قرار می گرفتند. همین الان در برخی کشورهای جهان ششمی آفریقا هم همینطور است؛ دانشمندی از اروپا وارد می شود تا به مردم آن سرزمین کمک کند اما آنها با همان روشهای بدوی خود شروع به تخریب دانشمند می کنند.
خب البته ما ادعا داریم که بورکینافاسو نیستیم و همچنین ادعا می کنیم که دیگر جهان سومی هستیم نه پایین تر؛ در کشورمان اینترنت آمده و می شود از طریق اینترنت با اقصی نقاط دنیا ارتباط برقرار کرد؛ بنابراین انتظار می رود که شما با یک جستجوی کوچک در مورد وجهه بین المللی دکتر کدیور اطلاعات کسب کنید.
انتظار می رود بدانید که ایشان از اعضای برجسته انجمن جهانی روانکاوی هستند و انتظار می رود بدانید که ژک الن میلر، تنها شارح لکان و بنیانگذار انجمن جهانی روانکاوی در مورد ایشان گفته اند که «میترا کدیور اعتباری برای ایران است*.»

*
نشریه الکترونیکی لکان کوتیدین، «On nous écrit de Téhéran»، ایمیل آقای میلر به افشین زمانی به تاریخ ۲ فوریه ۲۰۱۳، ص ۵۰

تاریخ انتشار: ۱۸ تیر ۱۳۹۵، ساعت: ۱۵:۱۹