چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۷

دسته ها:«خنداننده شو»ی مبارزه با اخلالگران اقتصادی توسط بازپرس حسینی، دادسرای جرایم پزشکی، روانکاوی در انجمن فرویدی

جناب بازپرس حسینی! دیر و زود دارد ولی سوخت و سوز ندارد!

پنجشنبه ۰۵ بهمن ۱۳۹۶

متهم شماره ۳:
آقای حسینی، سرپرست دادسرای کارکنان دولت، یادت هست دو روز پی در پی (۲۳ و ۲۴ مهر ۹۶) در دادسرای کارکنان دولت دستور دادی اعضای انجمن فرویدی را کتک بزنند و به آنها توهین کنند؟ یادت هست شعبون بی مخها را بر سر آنها ریخته بودی؟ یادت هست این شعبون بی مخها در برابر چشمانت چه الفاظ رکیک و زننده ای به اعضای انجمن می گفتند؟ لبخندها و خوشحالیت یادت هست؟ یادت هست آنها را با دستبند به این سو و آن سو پرت می کردند؟ یادت هست خودت در مقام شاکی نامه ای نوشتی بعد در مقام قضایی دستور صادر کردی؟ یادت هست با دوستانت آهنی، غفاری و… دور هم جمع شدید که با اعضای انجمن چه کنید؟ یادت هست با بازپرس کشیک ناحیه ۱۲ چه صحبتی کردی؟ و او هم به رسم دوستی با عنوان « متهمان دهگانه» اعضای انجمن را چندین روز بازداشت و زندانی کرد. یادت هست برای آزار و اذیت اعضای انجمن چه نقشه ها کشیدی؟ یادت هست «برای نقشه هایت جایزه گرفتی و شدی سرپرست همان دادسرا»؟
یادت هست…
به امید روزی که رسوا شوی که می خواستی حق را باطل و باطل را حق جلوه دهی!
رئیس قوه قضائیه: «همه باید نسبت به این مسئله حساس باشیم. حساسیت تام داشته باشیم که کسی اگر درون قوه قضائیه بخواهد تخلف کند این غیر قابل اغماضه. غیر قابل اغماض. من امروز به مسئولین دستگاه قضائیه عرض می کنم به روسای محترم کل استانها عرض می کنم شما هم به زیر مجموعه خودتان بگویید بنده تصمیم جازم دارم بعد از یک مدتی اسامی افراد، قضات و کارکنان متخلف را با تصویرشان در رسانه ها منتشر کنم. این را بگید. عده ای ناراحت می شوند من تا به حال صبوریم به دلیل این بوده که خانواده هاشون حرمتشان حفظ بشه ولی متاسفانه با اینکه ما در طول سال داریم برخورد می کنیم بازهم داره تکرار میشه. مواردی از بازداشتهای موقت که واقعا لزومی نداشته مثلا وثیقه صادر میشه. وثیقه را یک وقتی قرار وثیقه رو صادر میکنن که این طرف نمی تونه وثیقه بیاره یا قرار بازداشت موقت اصدار میکنن که واقعا لزومی نداره. طرف کسی نیست که فرار بکنه بیم تبانی هم نیست خب چرا بازداشت موقت می کنید؟ نباید اگه یک کاری میشه که با یک کیفیت بهتری انجام داد؟ با یک قرار اخفی میشه انجام داد ما قرار اشدی رو صادر کنیم و طرف را با مشکلاتی مواجه کنیم. نسبت به محکومیتها هم همینطوره. »*

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۶، ساعت: ۰۹:۵۲