شنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

دسته ها:دادستان ذبیح زاده، روانکاوی در انجمن فرویدی

جناب دادستان ، انجمنی قانونمند که رئیس آن، «از دو مرجع معتبر در دنیا یعنی انجمن جهانی روانکاوی و وزارت کشور جمهوری اسلامی ایران مجوز برای انجام این عمل را دارا» است

پنج شنبه ۱۷ تیر ۱۳۹۵

سمیه ر.:
فقط ۵ دقیقه از یه فیلم رو دیدم که یه جوون که پاش هم زخمی بود. از روی یه ماشین پرید توی یه قطاری که با ۶۰ کیلومتر سرعت و بدون راننده داشت میرفت.
جونش رو به خطر انداخت تا جون خیلیا رو نجات بده.

انگار اون قطار، مافیای روان بود و اون جوون ، انجمن فرویدی. و ندایی که اون رو باز می داشت از کار، ندای دادستان که از دهن خانواده ها بیرون می اومد.
“چرا ما باید انجمن فرویدی رو ترک کنیم؟” این سوالیه که دائم به ذهنم میاد.
چرا در دادسرا عضو این انجمن بودن رو خوار می شمردن؟ و این رو می خواستن به ما هم القا کنن؟!! و البته به خانواده ها . و وقتی می دیدن این همه تلاششون برای این القا به ثمر ننشسته، در پایان جلسه، حدود ساعت ۴ و ۵ دیگه بازپرس عنان بریده با ما دعوا می کرد!
آقای بازپرس!
ولی من هنوز تا این لحظه، افتخار عضویت در انجمن فرویدی رو دارم. انجمنی که رئیسش در تمام ایران، در تمام فاصله دریای سیاه تا دریای چین، یگانه روانکاو است. انجمنی قانونمند که رئیس آن، “از دو مرجع معتبر در دنیا یعنی انجمن جهانی روانکاوی و وزارت کشور جمهوری اسلامی ایران مجوز برای انجام این عمل را دارا”* است و نمی دانم چرا درک بی ارتباطی این موضوع با شما انقدر برایتان ثقیل است.

*نامه سرگشاده دکتر میترا کدیور رییس انجمن فرویدی به محضر گرانقدر ریاست محترم قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران/ بخش دوم

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۳۹۵، ساعت: ۱۶:۲۳