یکشنبه ۷ آذر ۱۴۰۰

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، سور مقصور کاسبان روان

جیب بیت المال و پز بین المللی

پنج شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۳

دیدگاه خانم سوده ر. درباره «مافیای روان»
«جیب بیت‌المال و پُز «بین‌المللی»
سالانه جشنواره‌ها و همایش‌های متعددی در کشور برگزار می‌شود که فصل مشترک بیشتر آنها عبارت «بین‌المللی» است؛ انگار برگزاری یک جشنواره یا همایش یا حتی نمایشگاه بی‌آن‌که این عبارت در عنوان آن وجود داشته باشد، امکان‌پذیر نیست.» [۱]
این تیتر خبری در جام جم آنلاین بود.

« همایشهای نمایشی؛ خیانت بزرگ به بیت‌المال
کمتر می‌شود یک بخش خبری را در صدا و سیما ببینیم و بشنویم و اخباری از یک همایش و کنگره و گردهمایی و… در آن نباشد. در خبرها اعتراضهای فراوانی به این همایشها شد. (محمدحسین جعفریان)» [۲]
این هم تیتر خبری از قدس آنلاین بود.

یاد زحمات «محور صنعتی- همایونپور» خدوم افتادم؛ در کنگره ی در گوشی برای «جوانک موبور»، کنگره ی درگوشی برای بر و بچه های IPA که از نمونه هاشون توی کنگره ی در گوشی رونمایی کردن و بعد یاد «پنجمین همایش رسانه و سلامت روان – ۵ اسفند ۹۳ – تهران، بیمارستان روزبه» افتادم .
میدونید برگزار کنندگان این کنگره آخری کیا بودن؟ « کرسی یونسکو در آموزش سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران، انجمن علمی روانپزشکان ایران، انجمن علمی مطالعات فرهنگی و ارتباطات، انجمن علمی جامعه شناسی ایران، مرکز تحقیقات روانپزشکی، مرکز تحقیقات ایمونولوژی آسم و آلرژی، وزارت بهداشت» [۳]
بیایید ببینیم این جماعت که همگی دور هم جمع شدن و « همایش سالانه سلامت روان و رسانه ایران » برگزار می کنن، اهدافشون چیه: «هدف اصلی این همایش تبیین نقش رسانه‌ها در جهت کمک به ارتقای سلامت روان جامعه است. » [۴] ملاحظه بفرمایید: «دبیر علمی پنجمین همایش سالانه سلامت روان و رسانه ایران گفت: حدود ۲۳ درصد از مردم ایران در طول زندگی ممکن است به یکی از اختلالات روانپزشکی مبتلا شوند که این آمار تقریبا معادل سایر کشورهای جهان است.
به گزارش رسانه ایران از ایرنا، دکتر محمدباقر صابری زفرقندی امروز سه شنبه ۲۴ فوریه (!!! به خدا اگه کنگره اش بین المللی بوده باشه!) در پنجمین همایش علمی سالانه سلامت روان و رسانه که در بیمارستان روزبه تهران برگزار شد، افزود: براساس آخرین آمار، بیماری‌های روانپزشکی بعد از بیماری‌های قلبی- عروقی و تصادفات در ردیف سوم قرار دارند.» [۵]
نه که ما کلا کلا از عملکرد رسانه هایی مثل ایسنا و اعتماد و مجله تهران بیخبریم، حالا هم باور میکنیم این همه دم و دستگاه که ظاهرا این یکی «سالانه» هم برگزار میشه، فقط در خدمت «ارتقای سلامت روان جامعه است». این چیه که هی باید واسه رسانه ها «تبیین» بشه ولی باز اونا نفهمن؟!
از این هم غافل نشیم که این روانپزشکان چاقو بدست، فقط مشکلات رو «روانپزشکی» می بینن و نه «روانی».
یادم میاد توی کنگره خواری یکی از اعضای انجمن از آرش جوانبخت (یکی از سخنرانان کنگره که کاملا متوجه چیزهایی بود که می گفت (!!)) پرسید «اگه جای ناخودآگاه رو پیدا کنید، اون رو جراحی میکنید و میندازید کنار که خیال خودتون رو راحت کنید؟» [۶]

۱- http://www.jamejamonline.ir/newspreview/1824323061491007433
۲- http://qudsonline.ir/detail/News/269078