سه شنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۸

دسته ها:باز نشر

حالا با این همه مسئولیت خطییییر که برای خودشون تراشیدن!! معلوم نیست بر چه اساسی زحمت حمایت از باند مافیای روان را متقبل شدن؟!

شنبه ۰۲ امرداد ۱۳۹۵

سوده ص.:
یک سوال: سازمان نظام پزشکی چه ربطی به روانکاوی داره؟
جواب:
سازمان نظام پزشکی در سال ۱۳۳۹ هجری شمسی اولین قانون نظام پزشکی در مجلس شورای ملی تصویب شد. از آن زمان تاکنون قانون نظام پزشکی ۸ بار مورد بازنگری قرارگرفته است که آخرین بار در تاریخ ۱۳۸۳/۰۸/۱۶ در مجمع تشخیص مصلحت نظام به تصویب نهایی رسید. این یعنی ما قدیمی هستیم و حق آب و گل داریم!
سازمان نظام پزشکی تاکنون ۲۱۳ هزار نفر عضو در سراسر کشور دارد که طبق گزارش سایت نظام پزشکی در آخرین انتخابات آن که در روز جمعه ۴/۱۲ /۹۱ بصورت همزمان در ۱۸۵ شهرستان برگزار شد “بیش از” ۵۰ هزار نفر از اعضای سازمان در این انتخابات شرکت کردند. یعنی کمتر از یک چهارم اعضا شرکت کردند.این یعنی چون زیاد هستیم هر کاری بکنیم حق با ماست!
منبع: http://irimc.org/DynamicContent.aspx?mi=bf5d7734-a1d2-4851-9cab-ebcf0fa2036f&ci=d33a6d06-e402-473d-987a-aad92bd9fa88

همچنین در دفترچه قوانین نظام پزشکی (پاییز ۹۰)- ناشر: پیشگامان دانش(دانلود از سایت نظام پزشکی) نوشته دکتر شهاب الدین صدر آمده است که

سازمان نظام پزشکی در نیم قرن فعالیت خود که با فراز و نشیب های بسیار همراه بوده علیرغم شایستگی ها، توانمندی ها و قابلیت های بی شمار جامعه پزشکی، به دلیل فقدان انسجام اراده و اقتدار صنفی قادر به نقش آفرینی و تأثیرگذاری جدی در سیاستگذاری سلامت کشور نبوده است. اگر چه انجمن های ملی پزشکان که تشکیلات متناظر نظام پزشکی در کشورهای براساس اقتدار و اعتبار ناشی از گرد هم آمدن ً پیشرفته به شمار می روند، صرفا جامعه پزشکی و بدون بهره مندی از اختیارات قانونی در سیاستگذاری نظام سلامت، تولید دانش، تعیین استانداردها و اطلاع رسانی نقش محوری ایفا کرده اند، لکن براساس ویژگی های جامعه شناختی همکاران و مطابق تجربه، نقش آفرینی جامعه پزشکی این سازمان جز با اعطای اختیارات قانونی مصوب نبود و لذا فعالان عرصه نظام پزشکی به اتفاق در این راستا به اصلاح قانون نظام پزشکی اهتمام ورزیدند.
یعنی بعد از سالیان دراز همچنان بی قانونی بر این سیستم حکمفرماست!!
ودر سایت نظام پزشکی اقدامات سازمان بدین شرح است:
۱- تدوین، بازنگری و تنظیم آیین نامه‌ها و دستورالعمل‌ها وضوابط پزشکی ( تبلیغات پزشکی، تابلو، سرنسخه، استاندارد سازی خدمات پزشکی، نظارت بر مطب‌ها و . . .
۲- پیگیری مشکلات اعضاء در ارتباط با سایر دستگاه‌های اجرایی ( شهرداری ها، ادارات مالیات، سازمان‌های بیمه‌گر، ادارات آب و برق و گاز و مخابرات و محیط زیست و…
۳- صدور مجوز تبلیغات پزشکی
۴- پایش و نظارت بر تبلیغات پزشکی در رسانه‌ها
۵- صدور و تمدید پروانه مطب اعضاء
۶- برگزاری انواع همایش‌های علمی آموزشی حرفه ای تخصصی
۷- مشارکت فعال و کارشناسی در تعیین تعرفه‌های خدمات پزشکی
۸- ارائه خدمات رفاهی به اعضاء شامل مسکن، اشتغال، بیمه، آرم طرح ترافیک، تسهیلات مالی و وام ،ایجاد فرصت های شغلی ،امکانات تفریحی، مسابقات ورزشی و . . .
۹- رسیدگی به شکایات در ساختار انتظامی سازمان نظام پزشکی ۱۲۷ شهر (شامل شوراهای حل اختلاف، دادسراها، هیات‌های بدوی، تجدید نظر و عالی):
تعیین تکلیف پرونده های انتظامی
حل و فصل شکایات از جامعه پزشکی قبل از اقدامات قضایی ( با مصالحه)
صدور حکم برائت یا قصور در پرونده‌های شکایات پزشکی
بیش از۳۰۰۰ نفر کارشناس رسیدگی کننده به شکایات در کل کشور
بیش از ۶۰۰۰ نفر دادیار، دادستان، اعضای هیات بدوی، تجدیدنظر و عالی انتظامی در سراسر کشور
۱۰- کمک به توسعه فیزیکی و فعالیت‌های عمرانی نظام پزشکی شهرستان ها و پشتیبانی مالی از نظام پزشکی‌های ۱۹۰ شهرستان
۱۱- پذیرش عضویت سالانه ۷۵۰۰ نفر عضو جدید
۱۲- تاسیس مجمع درمان گران داوطلب ( مدد) ویژه درمان رایگان بیماران مناطق محروم ( به طور میانگین سالانه ۲۰ هزار بیمار در نقاط محروم کشور توسط کادر پزشکی تخصصی عضو مدد، تحت جراحی و درمان قرار می‌گیرند و بیش از ۳۰۰ نفر از اساتید دانشگاه‌های علوم پزشکی و پزشکان متخصص و فوق تخصص و سایر اعضای کادر درمان عضو مدد هستند)
منبع: https://freudianassociation.org/%DA%A9%D9%87-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%D9%BE%D8%B2/

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۸، ساعت: ۰۹:۴۴