شنبه ۲ مرداد ۱۴۰۰

دسته ها:امیر عباس کشاورز – شبنم نوحه سرا – وحید شریعت -مهدی صابری-صابران، روانکاوی در انجمن فرویدی، سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتی، سور مقصور کاسبان روان

حالا دیگر وزارتخانه‌ها به صنعتی گزارش می‌دهند!!!

سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۳

دیدگاه خانم رکسان واقعا ایرانی درباره «مافیا روان»
و ایشون گفتن ما از همه ی این مسائل اگاه هستیم
گفتن خانم کدیور اسکیزوفرنی هستن و سال قبل بستری بودن در بیمارستان روزبه با تشخیص اسکیزوفرنی و گفتن که ایشون افرادی رو دور خودش جمع کرده و بر علیه دکتر صنعتی صحبت می کنن
ایشون گفتن که خانم کدیور و کلیه ی افرادی که با ایشون در تماس هستن زیر نظر اطلاعات هستن
و گفتن که چند وقت پیشا این عده در مکانی که خاطرم نیست شلوغ کاری کردن و شدیدا تحت نظر پلیس هستن
و به من هم توصیه کردن که ارتباطی نداشته باشم با این افراد و این انجمن
چون برام خطرناک هست و امکان داره من هم تحت تعقیب قرار بگیرم»
خب می بینم که صنعتی خودش مدرک دست ما داد که تو «مکتب روزبه» در مورد دکتر کدیور و انجمن فرویدی چه «نشر اکاذیب»ی انجام میشه. جناب صنعتی! می دونید که باید برای چنین تهمتهایی بطور قانونی پاسخگو باشی؟ و میشه از جنابعالی و مکتب فخیمه روزبه شکایت کرد؟
یادتون میاد جریان «سیاسی بودن» بستری اجباری دکتر کدیور رو؟ حالا «هذیان» «شدیدا تحت نظر پلیس بودن» انجمن فرویدی هم به «سایکوز» «مکتب روزبه» اضافه شده! اساتید اعاظم!!! بیمارستان ایران، امیر عباس جان! نوحه سرا جان! شریعت جان که شاگرد صنعتی هستی! تشخیص کسانی که persecutory delusion دارن چیه؟ یکی نیست به این مکتب روزبه بگه اگه ما تحت نظر اطلاعات بودیم به تمام مقامات بلند پایه کشور ایمیل می زدیم؟ کسی هم جلومونو نمی گرفت؟!!!! دلم میخواد خود جناب صنعتی یه بار امتحان کنه در مورد انجمن فرویدی «فقط یک ایمیل» به مقامات بزنه، ببینم جرأتشو داره؟
بعد هم دقت کردید؟ مثل همایونپور که دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی رو کرد دانشگاه شهید بهشتی، حالا صنعتی هم دست خودشو رو کرد که بیمارستان ایران رو کرد «بیمارستان روزبه»!!!! و به این وسیله نشون داد که چه اتفاقی «واقعا» افتاده! چه کسی جز خودش میدونه که در واقع این بستری اجباری از کجا «هدایت شد» و زیر نظر چه «محور»ی انجام شد؟ تازه پارسالم نبود و سال ۹۱ بود. یعنی این جماعت بدون دورغ یک کلمه حرف ندارن که بزنند.
شانتاژ آدمها هم در این «محور» نظیر نداره! ما تحت نظر اطلاعات هستیم بعد جناب صنعتی و رزیدنتاش می دونند! یک نفر به من بگه رابطه صنعتی با وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران چی هست که از کارشون صنعتی رو خبر می کنند؟ تا حالا شنیده اید وزارت اطلاعات به یک «دانشیار با مدرک غیر قابل ردیابی» راپورت زیر نظر گرفتن کسی رو بده؟! تازه یادمونم نره که از دو سر محور صنعتی ـ همایونپور «بهایی» ها در میان!!!!!!! مثل فواد صابران و نادر آقاخانی!
در ضمن صنعتی جان! یادت باشه مدرک آدم «عطف بما سبق» نمیشه!!!! سال ۲۰۱۵ مدرک بگیری به سال ۱۹۸۳ و ۱۹۸۲ معروف بر نمی گرده بابا جان!

تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۳۹۳، ساعت: ۲۰:۲۶