یکشنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۷

دسته ها:«خنداننده شو»ی مبارزه با اخلالگران اقتصادی توسط بازپرس حسینی، دادسرای جرایم پزشکی، روانکاوی در انجمن فرویدی، کمپین اطلاع رسانی «فروید در ایران»، مافياي روان، وزارت بهداشت، وزیر محترم بهداشت

حالا زمان آن است که به این پرسشها پاسخ دهید

شنبه ۱۶ دی ۱۳۹۶

زهرا م:
وزیر بهداشت و درمان، آقای قاضی زاده هاشمی و به اصطلاح مقامات قضایی آقایان کیانی، ذبیح زاده، تیموری، مهر انگیز، حسینی خانم عبدالهی وقار و… که دستور ضرب و شتم، توهین و هتاکی و بازداشت غیرقانونی و زندان برای اعضای انجمن فرویدی را صادر کردید، حالا زمان آن است که به این پرسشها پاسخ دهید:
«حال این موضوع مطرح می شود که وقتی “روانکاوی جزء حرف پزشکی محسوب نمی گردد” چگونه و با اتکاء به چه مجوزی معاونت درمان یک دانشگاه علوم پزشکی به خودش اجازه می دهد بر علیه یک روانکاو طرح شکایت کند؟ چگونه دادسرای جرایم پزشکی به عنوان مرجع رسیدگی کننده این شکایت را ثبت کرده و برایش پرونده تشکیل می دهد؟ چگونه این دادسرا حکم بازرسی از یک موسسه غیر پزشکی را صادر می کند؟ و سرانجام چگونه همین دادسرا برای انجام کار روانکاوی که “جزء حرف پزشکی محسوب نمی گردد” کیفر خواست “مداخله غیر مجاز در امور پزشکی” صادر می کند؟!!!»*

تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۶، ساعت: ۱۴:۳۰