یکشنبه ۰۱ مهر ۱۳۹۷

دسته ها:«خنداننده شو»ی مبارزه با اخلالگران اقتصادی توسط بازپرس حسینی، روانکاوی در انجمن فرویدی

حالا فکر می کنید دادستان محترم تهران از هیچکدوم از این سر و صداها و کتک‌ها و فحش‌ها و بازداشت‌ها خبردار نشده؟!!!!!

شنبه ۱۰ شهریور ۱۳۹۷

مرجان م.:
می دونستید که روز ۲۴ مهر دوباره ما بردن دادسرای کارکنان در حالی که هر سه نفر یا چهار نفر دستامون با دستبند به هم زنجیر شده بود؟ خواستیم با سرپرست صحبت کنیم گفتن نمیشه! خانم دکتر خواستن موبایلشون رو از مسئول موبایلا بگیرن که به وزارت اطلاعات زنگ بزنن که ندادن! در عوض کرکره دادسرا رو کشیدن پایین و فکر کنم ۲۰ یا ۳۰ نفر مرد و زن لباس شخصی و انتظامی ریختن سر ما و آی زدن، آی زدن!!! فحش می دادن و ما رو می کشیدن و می زدن. واقعا فکر می کردم دارم از وسط نصف میشم. تمام دستام کبود شد و اونقدر ورم کرد که درجا دستبند برای دستم تنگ شد!!! ما رو مثل کیسه انداختن تو یه ماشین و خانم دکتر رو از ما جدا کردن و چندین بار بهشون شوکر زدن!!
بعد هم بردن دادسرای ۱۲…….
دو روز پشت هم کتک خوردیم و فحش شنیدیم، میدونید چرا؟ چون اول از همه اعضای انجمن فرویدی بودیم که می گیم روانکاوی ربطی به وزارت بهداشت نداره، و دوم هم از دادستان و مقامات قضائی دادسرای جرایم پزشکی شکایت کرده بودیم، از حسینی گواهی پرونده جاری خواسته بودیم، و چون خواسته بودیم با سرپرست دادسرای کارکنان در مورد بازداشتمون صحبت کنیم. همینقدر مجرم و تبهکار بودیم به والله!
حالا فکر می کنید دادستان محترم تهران از هیچکدوم از این سر و صداها و کتک کاریا و فحشا و بازداشتا خبردار نشده؟ آخه دفتر دادستان طبقه دوم همون ساختمانه!
هیچی فقط سوالمه!

شنبه ۱۰ شهریور ۱۳۹۷

مرجان م.:
راستی دو بار هم به دادسرای کارکنان مراجعه کردیم ولی راهمون ندادن! داخل «دادسرا» راهمون ندادن!!! داخل دادسرای مملکت نذاشتن بریم!!!!!
همینقدر به قانون اساسی مملکت پایبندن تو دادسرای کارکنان! اونوقت میخواید حسینی از اونجا نیاد بشه نماینده دادستان تو دادگاه اخلالگران اقتصادی؟
خب توقع شما زیاده دیگه!!!

تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۳۹۷، ساعت: ۱۳:۲۱