پنج شنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۱

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتی، سور مقصور کاسبان روان

حرمت کلمات

یکشنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۳

دیدگاه خانم هاجر ز. در مورد کاسبان روان
با سلام و سپاس فراوان
از زبان گلستان سعدی : «خانه از پای بست ویران است / خواجه در بند نقش ایوان است»
کلمه کنگره (Congress) فرانسوی است. یعنی اجتماع و انجمنی از آگاهان ،‌صاحبنظران و دانشمندان برای بحث و گفتگو پیرامون مسایل سیاسی ،‌علمی ،‌هنری و نظایر آن . ولی‌ در مفهوم‌ خاص‌ خود به‌ تجمعی‌ گفته‌ می‌ شودکه‌ برای‌ مشورت‌ بوجود آید بنابراین‌ لفظ‌ کنگره‌ را می‌ توان‌ به‌ مجامعی‌ اطلاق کرد که‌ درآن‌ افرادی‌ گردهم‌ آیند و پیرامون‌ موضوعی‌ که‌ مربوط‌ به‌ منافع‌ عمومی‌ و مسایل‌ مشترک‌آنان‌ است‌ تبادل‌ نظر کنند (سایت ایران مجری)
برگزارکنندگان « نخستین کنگره روانکاوی در ایران(!)» اگر فقط با توجه به معنای کلمه کنگره حرمت آن را نگه داشته و اجازه بحث و گفتگوی علمی و تبادل نظر را به همه افراد حاضر در کنگره می‌دادید نیازمند به بند کشیدن بقول خودتان اخلاق، تمدن و شعور برای دیگران نبودید.
همانطور که آقای فرزام . پ اشاره فرمودند : « می‌توان کسانی را دشنام داد، و همانان را «بی تربیت» خواند. … » (سایت انجمن فرویدی، بخش پرسش و پاسخ، دیدگاه آقای فرزام. پ تاریخ دوشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۳)
تایید علم و عقل شرط لازم و کافی برای هر نوع مباحثه و گفتگوست. در مباحثات معمولا مستنداتی معرفی می‌شوند که ممکن است احیانا از جهاتی مبنای عقلی هم داشته باشند اما کافی نیست. بنابراین هر مستندی باید از همه جهات معتبر، معقول و منطقی باشد. باید یاد بگیریم که هرچه می‌گوئیم، می‌شنویم و می‌خوانیم – اگر جنبه‌ی تفریحی، تفننی و تخیلی ندارند- موید به تایید عقل، علم و منطق باشند. کنجکاو باشیم و تا صحت و سقم قضایا را ندانیم، نقل قول نکنیم.

دوشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۳

سپاس از دیدگاه خانم هاجر ز.
انجمن فرویدی

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۳، ساعت: ۲۳:۰۳