پنج شنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۹

دسته ها:خاله بازی در IPA وطنی شماره ۲، روانکاوی در انجمن فرویدی

حقه باز کسی است که خیال می کند دیگران هم به اندازه او احمقند!

شنبه ۱۵ خرداد ۱۳۹۵

مرجان م:

این «گروه تخصصی روانکاوی» IPA وطنی شماره ۲ والله منو کشته بسکه آدمای «باسواد» «با فرهنگ» «با همه چی» عضوشن. یکی نیست بگه واقعا اینهمه عقب ماندگی دار و دار داره؟ بعد از ۲ سال فعالیت سایت انجمن فرویدی مردم از شهرای دور می دونند روانکاوی هیچ ربطی به روانشناسی و روانپزشکی نداره، نزدیک به هزار نفر هر روز سایت انجمن فرویدی رو بازدید می کنند، تا بحال نزدیک به ۳۰۰ هزار نفر سایت انجمن رو دیده اند اونوقت انجمن روانشناسی اومده «گروه تخصصی روانکاوی» راه انداخته!!! یعنی خدا عقل بده! این عزیزانی هم که اسامیشون تو این گروه «تخصصی» هست که کلا شاهکارند»: صلاح الدین اسمعیلی، رضا شهلا، دکترسیدحسین مجتهدی
(کهرمان که معرف حضور هست!!!)، سیدمحمد حیدرحسینی و
دکتر امیرحسین ماحوزی. یعنی یه «کهرمان» یه گروه تخصصی راه انداخته برای اینکه اون مدرسه عالی روانکاوییشو با این انجمن دست و پا شکسته روانشناسی لینک کنه، یه عده از همه جا بیخبر (که اصلا تعدادشون در بین روانشناسان کم نیست) هم از هول حلیم افتاده اند تو دیگ! چون هر چی نباشه باید از رو چشم و همچشمی انجمن روانپزشکان هم که شده یه اقداماتی انجام بدن! و این وسط فقط «عقل» است که نیست! فقط دلم برای مجتهدی میسوزه که این «مدرسه عالی روانکاوی سیاووشان»ش مثل بچه یتیم رو دستش مونده نمیدونه چطور مشروعش کنه اونم تو مملکتی که یک «انجمن فرویدی» داره!

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۳۹۵، ساعت: ۱۴:۲۰