دوشنبه ۵ فروردین ۱۳۹۸

دسته ها:باز نشر

خبرنگاران از کسی که با او مصاحبه می‌کنند پول می‌گیرند/ پول روزنامه هم از محل همین مصاحبه‌ها درمی‌آید

شنبه ۱۴ شهریور ۱۳۹۴

دیدگاه خانم سپیده م. درباره «مافیای روان»
چهار شنبه در یکی از این همایشهای پول حروم کن شرکت کرده بودم. همینطور که سرم را بین دو دستم گرفته بودم که تحمل حرفهای مزخرف یکی از اعضاء پنل تمام شود. بغل دستی ام با کلافگی پرسید همایش برای شما مفید هست؟ گفتم چی بگم. دو تا از اعضاء پنل را می شناسم که هیچ چیز از موضوع همایش نمی دانند. حس کردم حرفهای من برایش مهم هست و سوالهایش از روی هدف، شروع کرد راجع به محل کارم پرسیدن تا فهمیدم که خبرنگار هست. بهش گفتم همیشه برای خبرنگاران احترام قائل بودم و شروع کردم مطالب سایت و مصاحبه با صنعتی را نشان دادن.. حرفی زد که تا بحال بهش فکر نکرده بودم. گفت: خبرنگاران حوزه اجتماعی معمولاً از کسی که باهاش مصاحبه می کنند، پول می گیرند. گفتم مگر پول خبر را روزنامه یا سایت نمی دهند گفت نه پول اون روزنامه هم از محل همین مصاحبه ها در می آید. خلاصه کلام فهمیدم احتمالاً بیهوده دنبال آقای یزدان سلحشور می گردم که مطلبش را تصحیح کند.

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۷، ساعت: ۰۹:۰۵