دیدگاه خانم زهرا م. درباره «مافیای روان»
در تاریخ ۳۰ خرداد ۹۴ در صفحه اول روزنامه آرمان به تیتری با عنوان “مافیای میوه در انحصار خانوادهای ۱۰ نفره ” برخوردم. پیش خودم گفتم «دست مریزاد انجمن فرویدی»! چقدر خوب تونستی مافیا را کشف و شناسایی کنی که دیگه حتی کار به جایی رسیده که توجه رسانه ها (روزنامه و صدا وسیما) به مافیا جلب شده:”مافیای میوه”. با دیدن این تیتر علاقمند شدم تا مقاله را بخوانم: “آرمان: موضوع گران بودن میوه در کشور و آمار شگفتانگیز کشف میوههای قاچاق، بحث پنجشنبه شب گفتوگوی ویژه خبری بود. اینطور که پیداست بازار میوه با بینظمی و بلبشوی بسیاری روبهرو است. این برنامه به موضوع میوه و بینظمی در بازار این خوراکی اختصاص داشت. آمار بانک مرکزی میگوید میوه گرانترین چیزی است که در سبد کالایی مصرف میشود. حسنپور، مدیرکل میوه وزارت جهاد کشاورزی گفت: ما در کشور نزدیک به ۱۶ میلیون تن میوه تولید داریم که در مقایسه با جهان میبینیم ۵/۲ برابر مردم جهان، سرانه تولیدی داریم. تولید سرانه میوه ۲۰۰ کیلو در سال است ولی در جهان ۸۴ کیلو است.امید قالیباف، مجری اقتصادی شبکه ۲ به عنایتا… بیابانی، رئیس اتحادیه باغداران گفت: شما در صحبتهای تلفنی امروز خود به من گفتید ۵۴۰۰ میوهفروشی در تهران از یک خانواده ۱۰ نفره میوه میخرند. این باند و مافیاست؟ بیابانی بهجای جواب دادن گفت: ما سالهاست نتوانستیم مشکل میوه را حل کنیم. میوه به اندازه کافی تولید میکنیم و علت اینکه نتوانستیم قاعده بگذاریم؛ عدم نظارت است. وقتی میبینیم انگور شیری را کیلویی ۶۰ هزار تومان میفروشند، این قابل رسیدگی است و باید این سوال بپرسند که این انگور که روی تابلو زده اید ۶۰ هزار تومان، از کجا آمده؟ قالیباف باز پرسید: این خانواده ۱۰ نفره شناسایی شدهاند؟ بیابانی باز هم بهجای جواب دادن طفره رفت و گفت: زنجیره تحویل میوه به علت تمرکز در میدان مادر، دست گروه خاصی هستند. قالیباف باز هم سوالش را تکرار کرد: انحصار بازار توزیع میوه دست کیست؟ بیابانی گفت: اینها میوهفروشهای زیادی را در اطراف و داخل شهر دارند که موظفند با ضمانتنامههایی که از اینها گرفته شده، از اینها جنس بخرند. اگر کسی خارج از تعهدش عمل کند، سفتههایش به اجرا میرود. گیلاس وارد میدان میشود یک قیمت دارد و ۶ بار فاکتور میشود و بعد از میدان میوه بیرون میآید. مجری، رئیس گشت تعزیرات را مخاطب قرار داد و پرسید: چنین اتفاقاتی که آقای دکتر بیابانی گفتند، درباره باند رانت در توزیع میوه است. چرا برخورد نمیکنید؟ شهرآبادی به صراحت گفت که تعزیرات نمی تواند با باندهای مافیایی توزیع میوه مقابله کند: ما مرجع رسیدگیکننده هستیم و با افراد و باندها کار نداریم. برخی متولی تعیین قیمتند. ممکن است میوه ای با قیمت تعیین شده مثلا گیلاس ۱۰ هزار تومان باشد. ما مرجع قیمتگذاری نیستیم… مجری پرسید: الان که تعزیرات میگوید من مسئولیت نظارتی ندارم. پس مردم چه کنند؟ بیابانی گفت: قاچاق را باید زیرمیز قایم کرد. ولی چرا این میوهها را در عیان میفروشند؟ باید یقه میوهفروش را گرفت انگور کیلویی ۶۰ هزار تومان را از کجا آوردی؟مجری گفت: مسئولان درد دل میکنند و چرا اقدام نمیکنند؟ حسنپور جواب داد: از کجا بدانیم مصرف سم در این محصولات وارداتی چقدر است؟ وزارت بهداشت نیز نمیتواند نظارت کند. پیشنهاد میکنم ملت، سراغ میوههای فصل تولید شده در ایران بروند…. “[۱]
عجب شباهتی بین “مافیای میوه” و «مافیای روان» وجود دارد. عدم نظارت وزارت بهداشت، عدم پذیرش مسئولیت نهادها و سازمان ها، ترس از نیروهای مافیایی و… سبب شده است تا قدرت مافیا روز به روز بیشتر شود. در گستره مافیا، میوه احتکار میشود، انحصار بازار در دست گروه خاصی می افتد و در نهایت ثروت اندوزی حاصل می شود. همچنین در گستره مافیا، «مافیای روان»، محور صنعتی –همایون پور به دستور فواد صابران-از اعضای تشکیلات سازمان جهانی بهایی- به نام روانکاوی سمومی را وارد اذهان مردم می کنند تا به هدف “نسل کشی ایرانیان” جامه عمل بپوشانند و از این ره آورد(نابودی فرهنگ ایرانی و اسلامی) به قدرت و ثروت اندوزی دست می یابند. «حذف فیزیکی دکتر کدیور»، «تنها روانکاو واقعی از دریای چین تا دریای سیاه» توسط مافیا در سال ۲۰۱۳ نیز برای به انحصار گرفتن روانکاوی به دست گروه خاصی بود تا روانکاوی واقعی به ایران و ایرانی معرفی نشود. مگر نه این است که روانکاوی پایه های فرهنگ را غنی می سازد؟
با اطلاع رسانی انجمن فرویدی اکثر اقشار جامعه متوجه شده اند که ممکن است در هر شغل و حرفه ای یک شبکه مافیایی وجود داشته باشد، الا قشر تحصیلکرده (!) فرهنگی (!) جامعه ی دانشگاهی و پزشکی. شاید این رسم تربیت دانشگاهی« کشور گل و بلبل» است: آموزش فرایند«زیر سبیلی در کردن» یا جزیی از سیستم شبکه مافیایی شدن که خروجی محصولاتش حماقت است یا جنایت. بحث مافیا تا به میوه و انگور رسیده اما جامعه دانشگاهی و نخبه (!) نه تنها در مورد وجود «مافیا» سکوت کرده اند، بلکه برخی مطبوعات(ایسنا، شرق، اعتماد، مجله تهران و …) ، انتشارات بلندگوی «مافیا» شده و برخی موسسات و مراکز آموزش عالی(دانشگاه علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی، بهزیستی….)، سازمان ها (سازمان بهزیستی، سازمان نظام پزشکی و…) در خدمت «مافیا» در آمده اند.
خوب است که تشکیلات سازمان جهانی بهایی از جمله فواد صابران (و بسیاری از همدستان او که به زودی رسوا می شوند) به همراه محور صنعتی – همایون پور بدانند که انجمن فرویدی هیچگاه اجازه نخواهد داد که از نام فروید، لکان و روانکاوی سوء استفاده شود و افراد خائن و وطن فروش با فعالیت های مافیایی خود علم روانکاوی را آلوده نمایند. انجمن فرویدی مانع خواهد شد تا به نام روانکاوی و فروید به ایران و ایرانی خیانت شود. انجمن فرویدی هیچ سفته ای ندارد، از کسی هراس و بیمی ندارد، زیرا به لطف دکتر میترا کدیور و «فروید راستین» در حقیقت و روشنایی آزاد است.
[۱] http://www.armandaily.ir/?NPN_Id=916
پیوند کوتاه به این مطلب: