سه شنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۰

«سازمان بازرسی پرداخت‌های میلیونی در وزارت بهداشت را بررسی می‌کند
بخش خبری الف، ۴ خرداد ۹۵
تاریخ انتشار : سه شنبه ۴ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۲۰:۰۳
رئیس سازمان بازرسی کل کشور اعلام کرد موضوع پرداخت‌های میلیونی در وزارت بهداشت را در این سازمان بررسی خواهیم کرد.
ناصر سراج رئیس سازمان بازرسی کل کشور در گفت‌وگو با فارس، درباره موضوعی که در چند روز گذشته با عنوان پرداخت‌های چند صد میلیونی در وزارت بهداشت مطرح شده گفت: ما در همه زمینه‌های این چنینی ورود می‌کنیم.
وی افزود: نه تنها در وزارت بهداشت بلکه در همه وزارتخانه‌ها ورود کرده و این موضوع هم مورد بررسی قرار گرفته است.
اولین بار موضوع پرداخت‌های میلیونی در وزارت بهداشت از سوی محمد شریفی مقدم، دبیرکل خانه پرستار مطرح شد.
وی نامه‌ای خطاب به طیب‌نیا وزیر اقتصاد و دارایی نوشت و در آن به پرداخت‌های چند صد میلیونی و بی حساب و کتاب در وزارت بهداشت اشاره کرد.
نامه‌ای که سخنگوی وزارت بهداشت موضوع آن را رد و اعلام کرد: حقوق چند صد میلیونی در وزارت بهداشت نداریم و تنها ۲۰ نفر حقوق صد میلیونی دارند و همه پرداخت‌ها بر اساس قانون است و اگر کسی در این‌باره مستنداتی دارد ارائه کند.
حال با توجه به صحبت‌های سراج گویا سازمان بازرسی به این موضوع ورود کرده است. »
کد مطلب: ۳۵۶۱۱۵
خیلی جالبه که سخنگوی وزارت بهداشت عنوان می کند فقط ۲۰ نفر حقوق صد میلیونی دارند!!! یکی نیست بگوید پس کارانه های چند ده میلیونی هم هنوز حقوق پزشکان «مظلوم» شما را به صد میلیون نرسانده؟!!! آنوقت هی تو بوق و کرنا می کنند که ۱۷ تا مطب رو بخاطر رعایت نکردن تعرفه ها در تهران بسته ایم!
برادر من! بیمارستان نور که هنوز داره میلیاردی پول به جیب «وزیر پولدار» میریزه اگه راست میگید چرا تعرفه های بیمارستان جناب وزیر رو بررسی نمی کنید؟
ولی جای خوشحالی داره که سازمان بازرسی به این موضوع «در حاشیه» که کم کم داره بودجه دولت را یه لقمه ای می بلعه ورود می کنه.

جمعه ۰۷ خرداد ۱۳۹۵

مرجان م:

در ادامه کامنت قبلیم در مورد حرفهای سخنگوی وزارت بهداشت خواستم بگم مگه این وزارت بهداشتی ها برای مملکت چیکار می کنن؟ اگه تو وزارت بهداشت حقوق صد میلیونی بدن اونوقت به اونایی که تو پالایشگاه ها یا روی کشتی ها یا تو صنایع سنگین کار می کنن یا معلمایی که تو مناطق محروم درس می دن باید میلیاردی حقوق بدن چون خداییش خیلی بیشتر از وزارت بهداشتی های زیر میزی بگیر و خودشیفته خیرشون به مردم میرسه!

تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۳۹۵، ساعت: ۰۸:۰۴