شنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۸

دسته ها:تجمع ۲۴ ساعته انجمن فرویدی در وزارت بهداشت، درمان و غیره، روانکاوی در انجمن فرویدی، وزیر مستعفی بهداشت

«خدمت کردن» جلوی دوربین‌ها

چهارشنبه ۰۴ آذر ۱۳۹۴

افروز ر:
«هاشمی در مورد زمان پرداخت این بدهی تأکید کرد: ما صبر می‌کنیم و خوشبین هستیم. وزیر بهداشت همچنین در پاسخ به سؤالی که یکی از خبرنگاران پیرامون بیلبوردهایی با جملاتی نظیر «سردار سلامت» در جریان سفرهای استانی و شائبه حضور وزیر بهداشت در انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: این سؤالات خوب نیست و افراد را از خدمت محروم می‌کند.»*
جناب آقای وزیر، اتفاقا این سوال بسیار هم خوب و به جاست. شما همان کسی هستید که برای «تیتر خبرها شدن» از هیچ کاری فروگذار نمی کنید. کسی که در تمام روزهای هفته حداقل یک خبر از خود برای رسانه ها بسازد، (از هدیه دادن به دامادش بگیرید تا به «بیمارستان ایران» رفتن و صحبت با دخترش، به دیدار هنرپیشه ها رفتن، اختصاص دو روز از هفته به جراحی در «بیمارستان خودش» و درآمد روزانه یک میلیارد تومان، دست اندازی به وزارت علوم و قصد تصاحب آموزش پزشکی، پروژه تجمیع بیمه ها، عکس انداختن با شهردار و خریدن تیتر اول روزنامه همشهری، رفتن به منزل تاریخی امام خمینی و صدها خبر ریز و درشت دیگر از حضرت عالی…) معلوم است که از شنیدن لقب «سردار سلامت» در پوست خود نمی گنجد. اگر شما قصدی غیر از دریافت این «لقب» را داشتید، پس چرا شبانه روز جلوی دوربین هستید؟ جناب وزیر، جهت اطلاع خدمتتان عرض می کنم که جلوی دوربین رسانه ها نمی شود به مردم خدمت کرد! پس ما را «توده» فرض نکنید!

*

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۴، ساعت: ۱۸:۲۶