شنبه ۱۷ خرداد ۱۳۹۹

دسته ها:خاله بازی در IPA وطنی شماره ۲، روانکاوی در انجمن فرویدی، سور مقصور کاسبان روان، مافياي روان، مقاله های آموزشی اعضای انجمن فرویدی

خر برفت و خر برفت انجمن کودکان استثنائی

نویسنده: خدیجه فدائی

ویراستار: زهرا نوعی

باید دید که انجمن روانشناسان ایران یا همان «IPA وطنی شماره ۲» چه جور جایی هست که چنین بلاهت هایی از آن سر می زند؟ در این انجمن تخصص و مدرک هیچ معنایی ندارد و اساس آن بر ادعای افراد قرار دارد، در اینجا نه از کسی مدرک می خواهند و نه کسی باید صاحب تخصصی باشد تا متخصص شناخته شود. کافی است که ادعای آن را داشته باشد تا جایی که هر کس که از در برسد همان جا می تواند عضو شود و در جا در انتخابات شرکت کند ـ البته با یک تأخیر چند دقیقه ای برای پرداخت حق عضویت. چون واقعاً ۷ سال در این انجمن عضو بودن با ۷ روز هیچ تفاوتی ندارد، حتی می توانید تا روز انتخابات صبر کنید، پای انتخابات عضو شوید، همانجا هم درخواست تشکیل یک گروه تخصصی جدید!!! را بدهید. از همه مهمتر همانجا و بلافاصله اعلام داوطلبی برای عضویت در شورای تخصصی کنید!!!!

همانطور که می دانید روانشناسی گرایشات مختلفی دارد که نیروی متخصص را برای کارهای مختلفی تربیت می کند، مثل روانشناسی بالینی، روانشناسی عمومی، روانشناسی تربیتی، روانشناسی صنعتی و اما روانشناسی کودکان استثنایی؛ این مورد آخر را در ذهن داشته باشید تا بدانید از نظر انجمن روانشناسان ایران این مورد آخر برای عضویت در کدام «شورای تخصصی» و «گروه تخصصی» در نظر گرفته شده است!!!

کار انجمن روانشناسان حتی در حیطه روانشناسی، مخدوش کردن این تخصص هاست. همه اعضای این انجمن، «شوریده درمان»[۱] و عاشق رواندرمانی هستند؛ یعنی کار روانشناس بالینی را دوست دارند و ادعای آن را دارند و چون دوست دارند و ادعای توانایی انجامش را دارند دیگر نیازی به تخصص نیست و در این شوریدگی همه با هم می توانند شرکت داشته باشند.

و اما در حالی که روانشناس بالینی با حداقل ۷ سال تحصیل و کارورزی در این حوزه مجوز کار برای رواندرمانی می گیرد، همین رواندرمانی را انجمن علمی روانپزشکان یا همان «IPA وطنی شماره ۱» با یک دوره ۹ ماهه به نام فلوشیپ رواندرمانی تصاحب کرده است. انجمن روانشناسان ایران به دلیل ضعف های اساسی در عملکرد، مدیریت غیرعلمی و غیرحرفه ای و ضعف علمی که در نتیجه مخدوش کردن حیطه های تخصصی روانشناسی و پذیرفتن ادعای افراد بدون مدرک و تخصص و «شوریده درمان» ـ که تعدادشان هم اصلاً «تعداد اندک» نیست ـ پدید آمده، نتوانستند حتی اعتراض بکنند و اعتراضات اندک و عقیم نظام روانشناسی هم راه به جایی نبرد. همه اینها در حالی اتفاق افتاد که انجمن روانشناسان ایران غرق طمع و ولعش برای بلعیدن روانکاوی بود، مبادا که از رقیب خود «IPA وطنی شماره ۱» جا بماند که همراه آنها با شور و شوق «خر برفت» و «خر برفت» و «خر برفت» می خواند؛ واقعاً آدم یاد ماجرای درویش و خرش در مثنوی معنوی مولوی می افتد.

انجمن روانشناسان ایران به جای این که ببیند رواندرمانی را که با شیفتگی و شوریدگی می پرستیدند، انجمن روانپزشکان ایران مانند قالب پنیر به دهان برگرفت و زود پرید، به تقلید کورکورانه از آنها دست می زند. اصلاً نمی توان گفت که حضور ۲۳ ساله تنها روانکاو ایران دکتر میترا کدیور را نادیده گرفتند. چون در مقابل این حجم حضور که زلزله ۸ ریشتری برای مافیا و کاسبان روان ایجاد کرده، نمی توان خود را به خواب زد. آنها در حالیکه شاهد این بودند که «انجمن فرویدی پاسخ سارقان ادبی و به نام زنندگان سند فروید و دارندگان مدارک تحصیلی غیر قابل رد یابی را در محل کنگره خواری آنها داد» و با وجود این که خفت آنان را به چشم خود دیدند، شروع به دست درازی به روانکاوی کردند.

صد حکایت بشنود مدهوش حرص       در نیاید نکته ای در گوش حرص (مولوی)

آنها حتی اخطارهای انجمن فرویدی را نادیده گرفتند و دچار «پدیده ای در بلاهت» شدند که باور نکردنی است.

تخصص روانشناسان کودکان استثنایی را که در خاطر دارید پس این بلاهت را ببینید:

آنها دو روانشناس کودکان استثنایی را بعنوان متخصص در «گروه تخصصی روانکاوی» کذائی شان چپاندند که اگر شما از قبل ندانید که این دو روانشناس کودکان استثنایی هستند، از هیچ راه دیگری متوجه نمی شوید. چون رضا شهلا و سیدمحمد حیدر حسینی در هر جایی که رزومه داده اند خود را کارشناس ارشد روانشناسی، روان درمانگر یا روان درمانگر تحلیلی معرفی کردند. آنها ننگشان می آید که عنوان مدرک خود را در رزومه شان ثبت کنند، آنوقت طمع به تصاحب روانکاوی به کمک مرکز خدمات روانشناختی سیاووشان دارند که یک شبه توسط مجتهدی و حسن مکارمی تبدیل به مدرسه عالی سیاووشان!!!! شد و در این تردستی ها خیلی دست خودشان را باز دیده اند. این دو نفر دست پروده هرایر دانیلیان، مسئول فنی مرکز خدمات روانشناختی سیاووشان هستند که درست مشابه قورخانه چی پادوی گهر همایونپور است.

بیش از هر چیز این شرم آور است که محل فارغ التحصیلی این دو اعجوبه استثنایی، دیگر مثل محل تحصیل صنعتی در یک جای نیست در جهان مثل «دانشکده روانپزشکان دانشگاه انگلستان» یا محل تحصیل نیست در جهانِ دیگری مثل محل تحصیل حسین مجتهدی در «جرمنی، دست راست، درب سوم»[۲] نیست، بلکه در همین ایران است ولی انجمن روانشناسان ایران زحمت یک جستجوی ساده در مورد آن را به خودش نمی دهد؛ چه برسد به این که بخواهد در مورد «مرکز سیاووشان، لانه روانکاوان وحشی» جستجو کند. اصلاً او نمی خواهد این کار را بکند چون فکر می کند که شاید دری باشد برای بلعیدن روانکاوی. پس چه بهتر که مدعیان آن روانشناسان کودکان استثنایی باشند که ما به آنها نان قرض دادیم و گذاشتیم هر کاری که می خواهند بکنند.

بله، انجمن روانشناسان ایران با انجمن علمی روانپزشکان ایران می رقصد و با شور و شوق «خر برفت» و «خر برفت» و «خر برفت» می خواند و فکر می کند می تواند کارخانه تولید انبوه روانکاو بزند. غافل از این که در این آشوبکده مدرک و تخصص که ایجاد کرده همان رواندرمانی را هم با «فلوشیب ۹ماهه رواندرمانی» از دست داده اند و باید وردست روانپزشکان باشند، شاید به آنها التفاتی بکنند و قسمت «کار» رواندرمانی را که خیلی وقت گیر است ـ ۴۵ دقیقه برای یک جلسه کار رواندرمانی ـ و اصلاً خوشایند روانپزشکان نیست به آنها بدهند. اصلاً هم مهم نیست در این جلسات چه می کنند. روانپزشکی که می تواند در دقیقه ای چند مهر بزند و هر مهر ضریب k بسیار خوبی دارد، چرا باید ۴۵ دقیقه وقت برای رواندرمانی بگذارد. حتی هزینه آزمونهای روانشناسی نیز در طرح تحول نظام سلامت و تعرفه های جدید خدمات بیمارستانی بابا جان وزیر، با مهر روانپزشک است و درصد بسیار ناچیزی به روانشناسان تعلق می گیرد؛ آن هم صدقه سر روانپزشکی که مهری در دست دارد که برایش تخم طلا می کند. انجمن روانشناسان بهتر است به جای دست درازی به روانکاوی به ساماندهی و رتق و فتق امور مربوط به خودش بپردازد که کلاهش پس معرکه است.

خدیجه فدائی

عضو انجمن فرویدی

[۱] – در مقاله «توضیحات، کاربردها و راهکارها»، زیگموند فروید،۱۹۳۳ اشاره به جمله «من هرگز یک «شوریده درمان» نبوده ام.»

[۲]و حالا، «جرمنی» دست راست درب سوم!

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۵، ساعت: ۱۶:۰۹