چهارشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۹

دسته ها:تجمع ۲۴ ساعته انجمن فرویدی در وزارت بهداشت، درمان و غیره، روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، وزیر مستعفی بهداشت

خوب چرا ثروت این «منتخب خدا» را در «راه توسعه کشور» به کار نمی گیرید؟

سه شنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۴

افروز ر:

«وقتی این پول از مسیر سالم به دست آمده و در مسیر مشروع هم استفاده می‌شود چرا تکذیب کنم؟ در عین حال که در دین ما (به دست آوردن ثروت) نکوهش نشده بلکه تشویق هم شده اگر کسانی هستند که از این ابزار استفاده می‌کنند برای محکوم کردن عده‌ای و حذف مخالفانشان حتما بدانند که خلاف دستور دین عمل می‌کنند بالاخره برای پیشرفت کشور باید افرادی باشند که سالم باشند از مسیر سالم به ثروت برسند و ثروتشان را در راه توسعه کشور و ایجاد اشتغال به کار بگیرند اینکه خیلی هم خوب است.»*
ای بابا، جناب وزیر بهداشت که به تاریخ ۶ فروردین ۹۴ اعلام آمادگی کرده بود که ثروتش را در راه توسعه کشور به کار بگیرد! پس چرا رسول خضری، نماینده محترم مردم در مجلس در مصاحبه خود به تاریخ ۴ آذر ۹۴، فراموش کرد که در محاسبات خود برای رفع کمبود بودجه وزارت بهداشت**، از ثروت جناب وزیر، یادی کند؟ یا شاید اینطور است که «مال ما، مال ماست، مال دیگران هم مال ماست»؟

* باز هم نواله‌ای چند برای «اعتماد»
**
اصلاً کل درآمد نفت را بدهید به این بابا جان وزیر تا باهاش «تیتر یک» همه روزنامه‌های جهان را بخرد

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۴، ساعت: ۱۷:۵۴