دوشنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۸

دسته ها:تجمع ۲۴ ساعته انجمن فرویدی در وزارت بهداشت، درمان و غیره، روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، وزیر مستعفی بهداشت

«خیابان»، دال سمپتوماتیک وزیر که فکر می کرد روانکاوی وسط «خیابان» افتاده!

شنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۴

منصوره اردشیرزاده:

حدیث جناب وزیر بهداشت، هرچه گفته شود،باز هم نامکرر است!!
چند بار این جملات جناب وزیر را خواندم: « : وزارت بهداشت دارای شورای عالی برنامه‌ریزی، آموزش پزشکی و شورای گسترش است و با توجه به محتوای آموزشی که شامل دانش و مهارت است، مشخص می‌کند که هرکسی باید چه کاری انجام دهد و اینطور نیست که قوانین توسط فردی در خیابان و یا محصلان تعریف شود. این قوانین بر گرفته از قوانین جاری در دنیاست.»* !!!
و هربار با تعجب در دلم از ایشان پرسیدم: « شما از قوانین جاری دنیا چه می دانید؟؟»!!! اصلا بیایید به اساسنامه ما مراجعه کنید تا ضوابط بین المللی را دریابید!
یعنی به نظرم این مصاحبه ی چکیده ای از تمامیت خواهی رشته پزشکی است، از پزشک بودن خودم احساس شرم کردم!
یا شاید ماحصل تمام تلاش های ناکام روانپزشکان و وزارت بهداشت برای ممانعت از «ضابطه مند کردن استفاده از نام روانکاوی در ایران و هماهنگ کردن آن با ضوابط بین المللی» **است!**

**ماده ۹، بند ب- ۴، اساسنامه انجمن فرویدی

تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۳۹۴، ساعت: ۱۵:۳۲