چهارشنبه ۲ بهمن ۱۳۹۸

دسته ها:تجمع ۲۴ ساعته انجمن فرویدی در وزارت بهداشت، درمان و غیره، روانکاوی در انجمن فرویدی، وزیر مستعفی بهداشت

درآمد ده میلیارد ریالی هاشمی وزیر بهداشت در ماه !

سایت نماینده در مطلبی به نقل از سایت نیمروز نوشت :

به گزارش «نماینده»، نیمروز امروز طی یادداشتی با اشاره به هزینه های بالا در حوزه بهداشت و درمان، اخباری را درباره وزیر بهداشت و درمان دولت یازدهم منتشر کرد.

98425

بنا بر گزارش نیمروز، دکتر سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی که متخصص چشم پزشکی است و فوق تخصص جراحی قرنیه دارد، رئیس بیمارستان تخصصی چشم پزشکی نور و رئیس بخش قرنیه بیمارستان فارابی است.

این گزارش می افزاید: یکی از فعالیت های اصلی دکتر هاشمی انجام عمل های جراحی در بیمارستان خودشان (بیمارستان نور) است که بعد از قبول مسئولیت وزارت نیز انجام جراحی از دستور کار دکتر خارج نشده و ایشان دو روز در هفته را به جراحی در بیمارستان نور می پردازند و به طور متوسط در هر روز نزدیک به ۴۰ مریض توسط وزیر بهداشت و دستیاران وی عمل لیزیک می شوند.

اما نکته قابل تامل این گزارش در خصوص عدم رعایت سقف قیمت عمل لیزیک در بیمارستان نور است. در حالی که تقریبا به طور متوسط این عمل هزینه ای بالغ بر ۸۰۰ هزار تا یک میلیون و دویست هزار تومان دارد؛ اما هزینه این عمل در بیمارستان تحت مدیریت وزیر بهداشت به رقمی معادل ۴ میلیون تومان می رسد.

طی محاسبه ای که این پایگاه انجام داده با احتساب موارد فوق، وزیر بهداشت به طور میانگین از محل عمل لیزیک در بیمارستان خود درآمد ماهیانه نزدیک به یک میلیارد تومان دارد.

البته نفس درآمد بالا برای پزشکان متخصص و توانمند را نمی توان عیب دانست، اما در صورت صحت این گزارش، عدم رعایت تعرفه های مصوب توسط شخص اول حوزه بهداشت و درمان مسئله ای قابل تامل است.

98424

پایگاه اطلاع رسانی «نماینده» ضمن آرزوی عدم صحت این خبر، آمادگی انتشار توضیحات مسئولان وزارت بهداشت را در این خصوص اعلام می دارد.

منبع: خبرده

تاریخ انتشار: ۴ آبان ۱۳۹۴، ساعت: ۲۳:۱۳