پنج شنبه ۳ مهر ۱۳۹۹

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، زباله گردی مهرداد افتخار و«هم آوا»یان، سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتی، سور مقصور کاسبان روان، مافياي روان

درست در قلب کنگره جعلی می بینید باز هم این انجمن فرویدیه که حضور داره، این میترا کدیوره که حضور داره!

دوشنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۵

م. ع.:
یک چیزی که خیلی خیلی جالبه اینه که توی کنگره جعلی انجمن فرویدی فیزیکی حضور نداره ولی حضور داره. یعنی کنگره جعلی گذاضشته اند اولین حرفشون تو این کنگره انجمن فرویدیه! تمام کارهاشونم خطاب به انجمن فرویدیه. از ترسشون بگیر تا کانال تلگرامی، تا «استقبال دور از انتظار»* و غیره. و این یعنی چی؟ من که میگم یعنی اینکه این تنها متولی روانکاوی در ایران همیشه هست، همیشه حضور داره، و تعیین کننده است. درست در قلب کنگره جعلی می بینید باز هم این انجمن فرویدیه که حضور داره، این میترا کدیوره که حضور داره. تو کنگره شون باز هم «مجبورند» از انجمن فرویدی حرف بزنند. همه اش خطاب به این انجمنه هر کاری که می کنند. در کنگره جعلی هیچ گریزی ندارند از «انجمن فرویدی»، از نام «فروید».
* https://freudianassociation.org/?p=27521

تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۵، ساعت: ۱۶:۰۳