چهارشنبه ۹ آذر ۱۴۰۱

دسته ها:انتخابات 1400، راز کرونا، روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، عفاف و حجاب!، وزارت بهداشت

درست در همان روز ۲۲ که مهسا باید قربانی می شد وزارت بهداشت صهیونیستی هم آش خودش را می‌پخت

جلوگیری از معاهدات خیانت بار و جنایت بار به اصطلاح براستی و درمانی با استکبار جهانی و صهیونیسم

روز ۲۲ شهریور۱۴٠۱، جلسه‌ای بین نمایندگان # WHO و مسئولان وزارت بهداشت ایران🇮🇷 برگزار شده که ردی از آن در سایت رسمی اخبار وزارت بهداشت نیست.

🔺مطابق آنچه که نمایندگی بهداشت جهانی در ایران منتشر کرده، این نشست با حضور # جعفر_حسین، نمایندهء WHO🇺🇳 در ایران🇮🇷 برگزار شده است.

🔺طبق اطلاعات نمایندگی WHO در ایران، وزارت بهداشت و سازمان بهزیستی ایران🇮🇷 با همکاری و سرمایه‌گذاری مشترک WHO🇺🇳، کمک‌های بشردوستانهء اتحادیهء اروپا 🇪🇺و نیز دولت کانادا🇨🇦! برای ارائه‌ی خدمات به بیش از ۷۹ هزار # سالمند و # معلول،😳 در جهت دسترسی به مراقبت‌های بهتر، خدمات عادلانه و تکنولوژی‌های کمکی بیماری کرونا به این افراد، پروژهء مشترک اجرا می‌کنند.

❓سوال اول: رقم این سرمایه‌گذاری مالی مشترک، چقدر است؟

❓سوال دوم: در ازای این هزینه‌کرد، ایران باید چه چیزهایی را به WHO تحویل دهد؟

❌نکته: به گمانم دولت سلطنتی یهودی گلوبالیستی کانادا🇨🇦، یکی از دشمن‌ترین کشورها، در قبال دولت جمهوری اسلامی ایران است.
حدود ده سال است که با تصمیم دولت هارپر (نخست وزیر وقت کانادا) سفارت ایران در این کشور، تعطیل شده و تمام روابط سیاسی دو کشور معلق است.

این موضوع –دستکم- دردسرهایی را برای جمعیت فراوان ایرانیان ساکن در کانادا، ایجاد کرده.

وضعیت ایران و کانادا، چیزی شبیه به ایران و رژیم صهیونیستی است.

دولت سلطنتی یهودی گلوبالیستی کانادا🇨🇦، تقریباً همیشه در سازمان ملل🇺🇳، ضد ایران و در محکومیت کشورمان رای داده است.

داستان کانادا و هواپیمای اوکراینی، دخالت های بی‌جای کانادا در آنچه حقوق بشر خوانده می شود و بسیاری موارد دیگر هم بماند.

🌀حالا من نوعی باید بپذیرم که کانادا، # دلسوز_سالمندان و # معلولان کشورم، آن هم در رابطه با کرونا شده است؟!!!!

۳ % از # مرگ‌ومیر ها در کانادا🇨🇦 در یک سال گذشته به شکل # اتانازی💀💀☠️(کشتن از روی ترحم) توسط پزشکان کانادا انجام شده است.

کانادا کشور پیشتاز در اجرای سیاست‌های # کاهش_جمعیت و گلوبالیسم در جهان است.
مانند انگلیس، آمریکا، نیوزیلند و استرالیا، هلند، و …

اروپایی که برای کشتار به داعش و اوکراین و آل سعود و امارات سلاح می فروشد
اکنون می خواهد کمک های بشردوستانه به ایران که دشمن است بکند؟؟؟!!!!!

⭕️موضوع وقتی جالب‌تر می‌شود که بدانیم چند روز قبل، در مرداد ماه، WHO و کمک‌های بشردوستانهء اتحادیهء اروپا و دولت کانادا، اولین محمولهء تجهیزات و تدارکات تهیه شده برای
پروژه بشر دوستانهء “بهبود دسترسی به مراقبت‌های بهداشتی فراگیر در مراکز نگهداری طولانی مدت و ارتقای کیفیت زندگی و منزلت آسیب‌پذیرترین اقشار جمهوری اسلامی ایران در شرایط اضطراری و همه‌گیری” (ببخشید، خیلی اسم پروژه‌اش طولانی بود!) را به ایران ارسال کرده است.

یعنی هنوز جوهر امضاء خشک نشده ارسال شده

🔺پس از تکمیل این پروژه، سالمندان و معلولان ساکن در مراکز نگهداری، به خدمات بهبودیافته و حفاظت و واکنش بهتر در برابر COVID-19 دسترسی خواهند داشت.

مثل کشتارجمعی ای که در مراکز سالمندان آمریکا و کانادا و انگلیس به بهانه کرونا و بعد با ماسک و پروتکل و عوارض واکسن انجام شد.

کانادا همان انگلیس است با رنگ پرچم متفاوت.

می خواهند پیرهای مؤمن، باشعور و وطن پرست ایران را بکشند.
معلولان را هم برای کاهش هزینه بیمه ها و برای اهداف یوجنیسیسم و اکوفاشیسم و …بکشند.

⁉️سوال: چرا وزارت بهداشت، به این موارد خبری، هیچ اشاره‌ای نمی‌کند؟
این عدم شفافیت یعنی خیانت.

این فقط ۱ قسمت از مطالبی بود که به نشست مربوط بود، گویا نکات دیگری هم مطرح بوده،
مثلاً مواردی در ارتباط با غذا و داروی ایران و WHO : بهداشت جهانی از تقویت مقررات، عملکرد خوب تولید، و آموزش‌های شیمی، ساخت، کنترل و ارائه استانداردهای تضمین کیفیت برای تولیدکنندگان سازمان غذا و داروی ایران حمایت کرده است.
این دقیقاً یعنی چه؟
جزییات مطلب چیست؟

🔘و یا همکاری مشترک WHO با یک دانشگاه هلندی🇳🇱! در حمایت از شورای عالی بیمه سلامت ایران🇮🇷😳 در راستای بازنگری پوشش سالانهء سلامت برای بیماران MS و دیابتی (دانشگاه هلند؟ بیمه در ایران؟ اینها چه ربطی به هم دارند؟)

🔘البته دیروز خبرهای دیگری هم بوده، راه اندازی ۵ سردخانه در ۲ استان (کدام استان‌ها؟) برای بهبود دسترسی به واکسن! برای ۲/۵ میلیون نفر.

☑️خوب این هم شفافیت روزافزون وزارت بهداشت؛ استقلال هم که کلاً نباید ازش حرف بزنیم، بَده، جلوی WHO زشته!

این را در کنار پیمان شیطانی جهانی پاندمی world Pandemic Treaty و رمزریال تحت نظر بانک جهانی و … بگذاریم خبر از فتنه ای همه جانبه علیه ایران و اسلام و نظام اسلامی و مردم دارد.

اقدام قاطع قوه قضائیه و نیروهای انقلابی امنیتی و وطن دوست را علیه خیانت سلسله وار وزارت بهداشت خواهانیم

منبع: کانال تلگرامی عقابهای شرقی

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۴۰۱، ساعت: ۱۷:۳۳