دوشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۹

درصورتیکه مرجع کیفری حدود صلاحیت خود را رعایت ننماید

پنج شنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۵

پریسا شباهنگ:
از سویی مدام تکرار می شود که انجمن فرویدی مجوز فعالیت خود را از وزارت کشور جمهوری اسلامی ایران با موضوع فرهنگی اخذ کرده و از سوی دیگر دادسرای جرائم پزشکی و بهداشتی برای انجمن بی وقفه حکم بازرسی صادر می کند. در آشنایی با دادسرای جرائم پزشکی آمده است: « این دادسرا علاوه بر جرایم پزشکی به جرایم مربوط به امور دارویی، مواد خوراکی، جرایم ثبت علایم تجاری، جرایم محیط زیست ناشی از نقض قوانین کار، جرایم ناشی از عدم رعایت استاندارد، جرایم ورزشی و شهرداری‌ها نیز رسیدگی می‌کند. صلاحیت پزشکان در امور پزشکی را وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان نظام پزشکی تعیین می‌کنند، اما به گفته سرپرست دادسرای جرائم پزشکی جرائم و شکایات مربوط به جراحی‌های زیبایی از جمله بیشترین مراجعات مردم به دادسرای پزشکی است. »*.
در قانون چنین بیان شده است:«درصورتیکه مرجع کیفری حدود صلاحیت خودرارعایت ننماید و دردعاوی و جرایمی که درصلاحیت وی نمی باشد رسیدگی نماید فاقد ارزش و اعتبار قضایی می باشد ».**
* http://www.yjc.ir/fa/news/4309600/%D8%A2%D8%B4%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D8%B3%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D9%85-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C
** http://hadiaghili.persianblog.ir/post/14/

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۹۵، ساعت: ۱۴:۳۲