پنج شنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۱

در همه جای دنیا اقشاری مثل زنان تشویق می شوند که به مجلس راه پیدا کنند

جمعه ۱۸ دی ۱۳۹۴

مرجان م:

«عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: حضور اعضای جامعه پزشکی به عنوان کاندیدای نمایندگی دوره جدید مجلس بسیار واجب است.
دکتر عابد فتاحی در گفتگوی اختصاصی با شفا آنلاین …بیان کرد: … من از پزشکان به عنوان نخبگان کشور و بالاترین سطح علمی نیز تقاضا دارم که به شکل جدی و با انگیزه بالا در انتخابات دوره جدید مجلس نیز شرکت کنند….بی تردید دوست دارم اعضای جامعه پزشکی در انتخابات مجلس شرکت کنند و به طور واقعی به حضور این قشر خدوم در مجلس نیاز است.»
جناب فتاحی!:
۱- چرا حضور پزشکان در مجلس بسیار واجب است؟
۲- چه کسی گفته پزشکان «نخبگان کشور» و دارای «بالاترین سطح علمی» هستند؟ می دانید این اظهارات از کسی که خودش در قوه مقننه کار می کند چقدر عجیب و بعید است؟ یعنی شما می فرمایید بقیه افراد دانشگاه رفته برای مثال «دانشمندان هسته ای کشور» به اندازه پزشکان «سطح علمی» ندارند؟!!!
۳- قرار است در مجلس بعدی چه پیشکشی های دیگری به پزشکان داده شود که تا بحال داده نشده؟
یادتان باشد جناب فتاحی! «پارلمان» جای قانونگذاری است نه هواداری از «عده ای خاص».
قرار هم نیست کسی در «پارلمان» جراحی کند متوجهید؟ آنجا جای قانون گذاری است!
در همه جای دنیا اقشاری مثل زنان تشویق می شوند که به مجلس راه پیدا کنند چون این نشانه ای از وجود دموکراسی است ولی این اولین بار است که می شنوم کسی می گوید «صاحبان یک حرفه»!!! باید وارد «پارلمان» شوند!!! آنهم کسی که خودش در همین «پارلمان» دارد کار می کند!! آیا باید به حال نمیاندگان هم افسوس خورد؟

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۴، ساعت: ۱۴:۳۲