دوشنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۸

دسته ها:تجمع ۲۴ ساعته انجمن فرویدی در وزارت بهداشت، درمان و غیره، روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، وزیر مستعفی بهداشت

قضاوت سلیمان: به نظر شما وزیری که گزارش عملکرد ۳۰ ساله می‌دهد مادر واقعی ملت است یا وزیری که میلیاردی تیتر یک روزنامه می‌خرد؟

دستور ربیعی برای تهیه گزارش ۳۰ ساله عملکرد بیمه درمان تامین اجتماعی

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نامه ای به دکتر کبریایی زاده رییس هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی خواستار تهیه و ارائه گزارشی از منابع و مصارف انجام شده سازمان مذکور شد.

به گزارش شفاآنلاین، دکتر علی ربیعی در این نامه اعلام کرد: با توجه به سپری شدن نزدیک به ۲۷ ماه از شروع به کار دولت تدبیر و امید و به منظور ارزیابی میزان تحقق برنامه های بیمه های سازمان تامین اجتماعی لازم است حداکثر ظرف ۵ روز  ضمن تهیه و ارائه گزارشی از منابع و مصارف انجام شده  آن سازمان در زمینه بیمه های بیکاری، درمان در دو سال اول دولت یازدهم ، روند مصرف مبالغ بیمه درمان در بیش از ۳۰ سال گذشته و نیز مقایسه با  دورانی که بیمه ها تحت نظر وزارت بهداری (سابق ) و بهداشت و درمان و آموزش پزشکی بوده اند به تفکیک استخراج و به اینجانب ارائه گردد.

منبع: شفاآنلاین

تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۳۹۴، ساعت: ۲۲:۵۹