پنج شنبه ۶ تیر ۱۳۹۸

دسته ها:تجمع ۲۴ ساعته انجمن فرویدی در وزارت بهداشت، درمان و غیره، روانکاوی در انجمن فرویدی، وزیر مستعفی بهداشت

دورزدن صندوق های رأی با توسل به پیامک!

«شاه»کار یک «شاه حسن»!

سه شنبه ۰۳ آذر ۱۳۹۴

سمیه ر:

کاش این وزیر می تونست به جای کلاس گذاشتن و نمایش دادن به اون کاری که باید، رسیدگی می کرد.
“احمد توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی ایلنا، با اشاره به امضای طرح تحقیق‌ و تفحص از طرح تحول سلامت اظهار داشت: از‌‌ همان نخستین روزهای آغاز به کار طرح تحول سلامت توسط وزارت بهداشت، نامه‌ای با امضای چندتن از نمایندگان مجلس از جمله بنده نسبت به نحوه اجرای این طرح هشدار دادیم که در آن مقطع کسی به این هشدار توجه نکرد.
وی افزود: در ادامه مسیر اجرای طرح تحول سلامت، در دو نوبت بار دیگر نسبت به برخی ابهامات در شیوه تخصیص و هزینه‌کرد بودجه برای این طرح هشدارهایی مطرح کردیم که همچون مورد نخست، مورد بی‌توجهی قرار گرفت و این بی‌توجهی‌های وزارت بهداشت از یک‌سو و ابهاماتی که در این طرح موجود است از سوی دیگر، ‌ ما را به این جمع‌بندی رساند که تحقیق‌وتفحص از این طرح را در دستور کار قرار دهیم.”*
دو بار نمایندگان “ملت” ” هشدار” داده اند ولی “کسی” به هشدار توجه نکرده.
اون وقت آقای وزیر میاد تیتر یک روزنامه همشهری رو “می خره” و می گه “شما درباره تجمیع بیمه ها نظر بدهید”!!!

آقای وزیر!
کی راجع به چی نظر بده؟
چی رو دارید لاپوشونی می کنید که یکهو یاد نظر خواهی از ملت افتادید. همینجا ترمز کنید و به یاد بیارید که مردمی که دلتون خواسته “پیامکی” نظرشون رو بهتون اعلام کنند، نماینده هاشون قبلا درباره این کار هشدار داده بودن.

بس کنید آقای وزیر پزشکان!

تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۴، ساعت: ۱۴:۱۳