سه شنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۹

دسته ها:همه چیز اینگونه آغاز شد

دوشنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۳

پاسخ آقای م. ح. به سؤال خانم منیره ه.
سرکار خانم معصومه ه. متن شما را با دقت خواندم.
در حال فکر کردن به توضیحات درباره نظم و چت روم هستم.
درباره دیگر مطالب که با دقت و امانت داری بیان شده بودند، نمی توانم خودم را مخاطب شما احساس کنم؛ پس سکوتی احترام آمیز درباره الباقی متن شما…

سپاس از پاسخ آقای م.ح.

دوشنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۳

پاسخ خانم م.ح. به سؤال منیره ه.
پاسخی به آقای ارسلان. م
دوست محترم، توصیه می کنید:
“بجای تحقیق و تفحص روی این و آن (که البته به نظر من- پرسش کننده- ضروری است و بخش جدانشدنی فعالیت یک انجمن) بهتر نیست بخشی از انرژی تان را صرف تحقیق و تفحص و مطالعه و پژوهش و ترجمه کنید؟”
شما مطمئن هستید که اعضای انجمن فرویدی ترجیح نمی دهند نه تنها بخشی که همه انرژی خود را “صرف تحقیق و تفحص و مطالعه و پژوهش و ترجمه متون روانکاوی و متن ناخودآگاه کنند؟ ولی چه می توان کرد که: “ندهد هوشمند روشن رای/ به فرومایه کارهای خطیر” ؛ فرومایگانی که به تحسین نادان و پندار خویش غره شده اند.
۱- سعدی، گلستان.
۲- مشو غره بر حسن گفتار خویش/ به تحسین نادان و پندار خویش، سعدی.

دوشنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۳

پاسخ خانم م.ح. به سؤال خانم منیره ه.
نگفته ندارد کسی با تو کار ولیکن چو گفتی دلیلش بیار (سعدی)
جناب آقای دکتر صنعتی؛
رئیس محترم و دبیر علمی اولین کنگره روانکاوی و روان درمانی پویای ایران؛
لطفا: قبل از افتتاح کنگره، “روزنامه هایی که غلط ترجمه می کنند و رویال کالج ها را نمی شناسند و یا ویکی پیدیا که اطلاعات غلط چاپ می کند” را در سایت خودتان تصحیح کنید.

دوشنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۳

پاسخ آقای م.ح. به سؤال خانم منیره ه.
سرکار خانم معصومه ه. بعد از تامل بیشتر؛
توضیح شما در خصوص “چت روم” ارزشمند و آموزنده بود. ممنونم. درباره نحوه بیان دیگر مطالبتان که قبلا قید امانت داری و دقت را به کار برده بودم، اکنون قید دقت را درست نمی دانم و امانت داری شما را با تحسین می نگرم.
احساس می کنم شما در نوشته تان (که همچنان قائلم که مخاطبش نیستم) از چیز با ارزشی که متعلق به شماست حفاظت می کنید. با توجه به اینکه مرا مخاطب قرار داده بودید اقدام شما را با احترام فراوان و عدم اطلاع از دلیل و مدلولش می نگرم.

سپاس از پاسخ آقای م.ح.

دوشنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۳

پاسخ خانم م.ح. به سؤال خانم منیره ه.
هیاهو یا حراست از اخلاق؟
آقای دکتر حمید. ی نوشته اند: “اخلاقی تر آن است که اگر پرسشی درباره ی مدرک دکتر صنعتی هست بدون هیاهو به دنبال پاسخ بروید”.
دوست عزیز، آیا:
اخلاقی تر آن نیست که آقای دکتر صنعتی رزومه خود را حداقل در سایت خودشان اعلام کنند؟
اخلاقی تر آن نیست که توضیح دهند چرا سالهاست بعنوان روانکاو به کار و تدریس مشغول هستند؟
اخلاقی تر آن نیست که به تخصص خود؛ هر چه هست قانع باشند یا زحمت کسب عنوان را تقبل کنند؟
اخلاقی تر آن نیست که توضیح دهند آیا روانپزشک هستند یا خیر؟
اخلاقی تر آن نیست که اگر مدرک تخصصی ندارند توضیح دهند سالها در بیمارستان روزبه چه می کرده اند؟
اخلاقی تر آن نیست که توضیح دهند “دانشکده روانپزشکان دانشگاه انگلستان (!) کجاست”؟
این هیاهو است یا حراست از اخلاق؟ این هیاهو است یا حراست از روانکاوی؟
شاید بهترین پاسخ به شما جمله ای از سخنرانی ۳۴ فروید، توضیحات، کاربردها و راهکارها، ۱۹۳۳، منتشر شده در سایت انجمن فرویدی باشد: “تربیت روانکاوانه یک مسؤولیت نابجا را برای خود تقبل خواهد کرد اگر شاگردانش تبدیل به شورشی شوند. روانکاوی نقش خود را ایفا کرده اگر آن‌ها را تا حد ممکن سالم و کارآمد بیرون بفرستد. خود آن به حد کافی واجد عوامل انقلابی هست که اطمینان داشته باشد هیچ یک از افرادی که توسط آن تربیت شده اند، بعدها در زندگی طرف ارتجاع و سرکوبی را نمی‌گیرند”.

دوشنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۳

پاسخ خانم زهرا م. به سؤال خانم منیره ه.
آقای صنعتی! وقتی تغییر در ویکی پدیای صنعتی را دیدم از خنده منفجر شدم و واقعاً انرژی گرفتم. من نمی دانم چرا دانشگاهی که شما در آن تحصیل کرده اید، هیچ وقت نام و نشانی ندارد؟ حتماً پیش خودت فکر کرده ای که اگر بگویی تحصیلات روانپزشکی و روانکاویم را در بیمارستان‌های دانشگاهی لندن مانند گروه بیمارستان‌های Middlesex لندن و انستیتوی روانپزشکی لندن خوانده ام، این بار تو را باور می کنیم. باور می کنیم که تو نه تنها روانپزشک هستی، بلکه روانکاو هم هستی و در تاریخ روانکاوی ایران نام تو ثبت می شود. واقعا مردم را این اندازه هالو پنداشته ای؟! آقای دکتر صنعتی(!) بیمارستان‌های دانشگاهی لندن مانند گروه بیمارستان‌های Middlesex لندن و انستیتوی روانپزشکی لندن کجاست؟ تفاوت بین دانشکده روانپزشکان دانشگاه انگلستان با بیمارستان‌های دانشگاهی لندن مانند گروه بیمارستان‌های Middlesex لندن و انستیتوی روانپزشکی لندن چیست؟ شاید با خود فکر کرده ای که اگر این دروغ نشد، یک دروغ دیگه، و وقتی داشتی دروغی را با دروغ دیگر لاپوشانی می کردی، تصور نمی کردی که دروغت بیشتر نمایان شود. آقای صنعتی! بیش از این با آبروی چندین و چند ساله خود بازی نکنید. در ضمن، این بار چه کسی را در مورد مدرکت مقصر می دانی؟ روزنامه ها یا ویکی پدیا؟

دوشنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۳

سپاس از پاسخ خانم زهرا م.

دوشنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۳

پاسخ خانم م. م. سه سؤال خانم منیره ه.
مطلب به اصطلاح تصحیح شده جناب صنعتی در ویکی پدیا واقعا تعجب برانگیز است. آقای دکتر! نکند گمان می کنید «توده» مشتی بچه دو ساله اند که تکرار دروغ مثل لالایی ساکتشان کند؟ شاید هم گمان می کنید تفاوت بین ویرایش و تغییر برایشان روشن نیست؟ نمی دانم چرا بی اختیار یاد اسراییل افتادم و بمباران های گسترده ترش بعد از اعتراضات مجامع بین المللی.

سه شنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۳

سپاس از پاسخ خانم م. م.