پنج شنبه ۶ مهر ۱۴۰۲

بخش ها

آرشیو ماهیانه


دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه

دولت عمداً قیمت دلار را بالا می‌برد / تنها ۵ درصد ارز دست مردم است

خبرهای فوری – محمد عماد استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی گفت: ۹۵ درصد ارز دست دولت و بانک مرکزی است، این ۵ درصد ارز نمی‌تواند در بازار و ارقام تاثیر بگذارد. خود دولت است که دارد قیمت‌ها را تغییر می‌دهد.

 

 

محمد عماد ، استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی در گفت‌‎وگو با تهران نیوز در مورد آینده اقتصاد ایران اظهار داشت: آینده سیاسی  کشور در ابهام است و این موضوع سبب ریسک سرمایه‌گذاری در چنین شرایطی است.

به گزارش بخش اقتصادی سایت خبرهای فوری، وی گفت:
بنابراین اقتصاد در رکود خواهد ماند اما تداوم این رکود کشور را وارد بحران‌های خطرناکی خواهد کرد ، بحران‌هایی که شاید با یک جرقه، یک حادثه، یک مرگ ناگهانی، یک اعتراض پیش‌بینی نشده، یک انفجار، یک سخن نابه‌جا و یک حرکت نامعقول آغاز شوند و اعتراضات فقرا و حاشیه‌نشینان را نیز برانگیزاند.

 

 

وی در مورد جنگ اقتصادی بیان داشت: هنوز دولت به این بارور نرسیده است که ما در جنگ اقتصادی هستیم و با بالا و پایین بردن دلار با مردم بازی می‌کنند.

عماد با بیان این‌که تنها ۵ درصد از کل ارز دست مردم است، خاطرنشان کرد: ۹۵ درصد ارز دست دولت و بانک مرکزی است، این پنج درصد ارز نمی‌تواند در بازار و ارقام تاثیر بگذارد. خود دولت است که دارد قیمت‌ها را تغییر می‌دهد.

این کارشناس اقتصادی در پایان تصریح کرد: بازی کردن با مردم در این شرایط بسیار سخیف است که از دست هیچ دولتی در جهان بر نمی‌آید. به نظر بنده ایجاد شرایط اقتصادی سخت دست خود دولت است و هیچ کسی در آن دخالت ندارد.

 

منبع: خبرفوری


پیوند کوتاه به این مطلب:

https://freudianassociation.org/?p=42891

  تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۳۹۷، ساعت: 22:03