دیدگاه خانم مرجان م. درباره «مافیای روان»
صنعتی در مطلب «این همه ناشی از «هورمون های مردانه»! از نوع «صنعتی» است» گفته: «چرا باید مردم ما هنوز هم خشونت و پرخاشگری را گزینه انتخابی برای حقطلبی بدانند؟»
جناب صنعتی! حق طلبی خشونت و پرخاشگری نیست، غیرت و شجاعت است. اگر نیاز به فریاد است، اگر نیاز به مبارزه است برای این است که کسانی مثل تو مثل مارهای ضحاک مغز جوانان این مرز و بوم را طعمه خود کرده اند، با زد و بند با هر چه خائن به وطن است چنان به مقام و منصب رسیده اند و جا خوش کرده اند که راهی جز فریاد، جز مبارزه باقی نگذاشته اند. راستی جناب صنعتی! یادت رفت از امام حسین هم انتقاد کنی که چرا اینقدر خشونت طلب بوده که با یزید جنگیده!!! بگو خجالت نکش! یا شاید بخوای فواد صابران این حرفها رو بجای جنابعالی بزنه؟!!!
پنج شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۴
دیدگاه خانم آ. ف. درباره «مافیای روان»
«خشونتخوانی: جامعهای که به سوی جنگ با خودش پیش میرود»
https://freudianassociation.org/%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D9%87%D9%85%D9%87-%D9%86%D8%A7%D8%B4%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D9%87%D9%88%D8%B1%D9%85%D9%88%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B2/
حرفهای صنعتی را در کنار این بگذارید:
«سومین همایش روانپژوهان ایرانی در خارج از کشور با عنوان «خشونت و روان ما» طی دو روز دهم و یازدهم ماه مه ۲۰۱۴ در شهر کلن آلمان برگزار شد.
در این همایش دو روزه که حول محور «بررسی پدیده خشونت در بین ایرانیان از وجوه مختلف» صورت بندی شده بود، ده تن از روانپژوهان ایرانی از آلمان، فرانسه، بلژیک، سوئد و انگلستان دیدگاههها و تحقیقات خود را با حاضران در جلسه در میان گذاشتند.
سومین همایش خشونت و روان ما در پی دو همایش «مهاجرت، تبعید و روان ما» و «فرهنگ و روان ما»، با سخنان حسن مکارمی، روانکاو و پژوهشگر دانشگاه سوربن آغاز شد.
مکارمی که تحت عنوان «خشونت و ساختار روان ما»، سخن میگفت، بهطور مشخص به تاثیر دشنام، ناسزا و فحش بر فرد و جامعه پرداخت. او معتقد بود که ساختار روان بر میل و خواست اولیه استوار است و هویت فرد را میسازد.
به عقیده مکارمی دشنام از آنجا که به هویت آدمی حمله میکند، در نتیجه او را به دفاع وامیدارد.»
http://www.radiozamaneh.com/144990
چه نتیجه ای می گیرید؟ بخصوص وقتی می فهمید در این همایش این افراد حضور فعال داشتند:
فواد صابران، حسن مکارمی، اکبر پویانفر، رضا کاظم زاده، عباس ابطحی، علی فتوتی، مژگان کاهن، ناهید کشاورز، وحید رواندوست، و کبری قاسمی!
پیوند کوتاه به این مطلب: