شنبه ۲ شهریور ۱۳۹۸

دسته ها:تجمع ۲۴ ساعته انجمن فرویدی در وزارت بهداشت، درمان و غیره، روانکاوی در انجمن فرویدی، وزیر مستعفی بهداشت

دکتر ایازی، بترسید ازهموار کردن راه شیادانی که خواب های کثیفی برای این کشور و این مردم دیده اند

جمعه ۱۷ مهر ۱۳۹۴

مهین ن.:
دکتر استقامتی و دکتر ایازی! می دانید با حقانیت بخشیدن با ملاک تعداد اعضا و شمردن نفرات چه مسیر خطرناکی را رقم می زنید؟! می دانید با توسل به همین جمله شما چه فجایعی ممکن است رخ دهد؟! نشنیده اید که نادر آقاخانی وابسته به ارتجاع جهانی چه می گفت؟!
“…من خودم با دوتا از کسایی که الآن در ایران روانکاوی کار می کنن؛ یعنی هم مطب خصوصی دارن هم توی دانشگاه کار می کنن، هم تو بیمارستان کار می کنن، با آنها یک مقدار مصاحبه داشتم و رفت و آمد داشتم و در گروه هاشون هم شرکت کردم! و این دوستان می گن روانکاوی، همانطور که شما گفتید، میگن در هر صورت الآن در ایران آنقدر تقاضا زیاد شده که هیچ کس جلوشو نمی تونه بگیره! یعنی هم در مطب ها، هم در بیمارستان ها، هم در گروه ها، تقاضا هست و به همین دلیل تقاضا هم که باشه، هیچ دولتی نمیتونه بگه که اجازه این کار را نمیشه داد! یکی از روانپزشکانی که من باهاش کار می کردم، می گفتش که من اول جلسه های ۱۰ نفره ۱۲ نفره داشتیم، اینجا….”۱
بترسید از هموار کردن مسیر شیادانی که خوابهای کثیفی برای این کشور و این مردم دیده اند! بترسید!
۱- https://freudianassociation.org/%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%82%D8%A7%D8%AE%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%88-%D9%81%D9%88%D8%A7%D8%AF-%D8%B5%D8%A7%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86/

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۴، ساعت: ۱۴:۳۸