دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۷

دسته ها:باز نشر

دکتر عبادی حال judgement ات چطوره؟

سه شنبه ۰۵ اسفند ۱۳۹۳

دیدگاه خانم م. ع. در مورد کاسبان روان
میدونید یک چیز جالب DSM اینه که قابلیت عقب و جلو رفتن داره یعنی یکی الان خوبه «در آن» سایکوتیک میشه یا الان «اسکیزوفرنه» بعدش «در آن» دیگه نیست!!!! باور کنید اینو از اساتید اعاظم بیمارستان ایران یاد گرفتم از جمله وحید شریعت!!! البته اینو در مورد روانپزشکای دیگه هم دیده ام از جمله همکار روانپزشکی که با یک مریض دعوا میکرد و می گفت «تو منو ۲۰ سال گول زدی، فکر کردم تو اسکیزوفرنی بهت کلوزاپین دادم»!!! و مریض بیچاره بابت اسکیزوفرن نبودنش طی این ۲۰ سالی که کلوزاپین بهش داده شده بود هی از دکتر عذرخواهی می کرد!!!!!!
حالا دارم فکر می کنم با چنین طرز تفکری احتمالا چه «اتفاقاتی» توی پرونده خانم دکتر میفته؟ یاد حرفهای عجیب و غریب روانشناس بیمارستان میفتم که می‌گفت این عقیده که انجمن جهانی روانکاوی بتونه برای بیرون آوردن خانم دکتر کاری کنه یک judgement مختله! البته دیگه بعد از بیرون اومدن خانم دکتر از اون بیمارستان ندیدمش که judgement شو راجع به این «واقعیت» بپرسم! ولی این جایگزینی وحید شریعت به جای دکتر قدیری هم بنظرم ناشی از judgement مختل خود مافیای روانه چون هنوز هم نفهمیده «میترا کدیور» کیه!!!

تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۷، ساعت: ۰۸:۳۳