شنبه ۱ آبان ۱۴۰۰

دسته ها:پشت «نقاب» انستیتو! روانکاوی!! تهران: مرکز مشاوره مرادی-مینا با مجوز از بهزیستی!!!، روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه

دکتر مجید رضا زاده، از مجیز گوئی محور صنعتی-همایون پور تا سگ درمانی و زنجیر درمانی فقط یک قدم بود!!!

پنج شنبه ۲۶ شهریور ۱۳۹۴

دیدگاه خانم زهرا م. درباره «مافیای روان»
وقتی بازرسان در گزارش «روایت تکان دهنده از شکنجه معلولان/ استفاده از غل و زنجیر و سگ» از « سگ درمانی و زنجیر درمانی » نام بردند، به یاد سخنرانی دکتر مجید رضازاده –معاون سازمان بهزیستی کشور- در کنگره جعلی روانکاوی ۱۳۹۳ افتادم:
«ایشان در آن کنگره جعلی به مهمانان ایرانی و خارجی خیرمقدم گفت و از برگزارکنندگان کنگره به ویژه از آقایان دکتر صنعتی(!)، دکتر جلائی، دکتر جلیلی و دکتر روشنایی تشکر کرد. او گفت بعد از گذشت یکصد و چهارده سال از نوشته شدن کتاب تعبیر رویای دکتر فروید و آغاز درمان روانکاوانه، اینک ما در ایران بر تاثیرات درمان کننده و نوع تفکر ناشی از یک ابداع روش شناختی گردهم آمده ایم تا از روان درمانیهای مبتنی بر تحلیل و روانکاوی سخن بگویم. خانم دکتر همایونپور با نوشتن کتاب روانکاوی در تهران به زبان انگلیسی در شناساندن جریان روانکاوی و روان درمانی تحلیلی ایرانی به جامعه جهانی نقش ارزنده و درخور تقدیر داشت و اینک نیز با برگزاری این کنگره موضوع روانکاوی در ایران بیشتر و بیشتر مشخص و نمایان می شود. سازمان بهزیستی کشور که افتخار دارد اولین سازمان و نهادی باشد که درمان های تحلیلی و روانکاوانه را به رسمیت شناخت و با ارائه مجوز مرکز تخصصی روانکاوی و روان درمانی تحلیلی باب این موضوع را به صورت رسمی باز کرد. اولین مرکز تخصصی که این مجوز را دریافت کرد انستیتو روانکاوی تهران بود که اینک نیز از مراکز فعال درمانی آموزشی روانکاوی تهران است. سازمان بهزیستی کشور همچنین مفتخر است که به عنوان یک نهاد رسمی در امر سلامت روانی اجتماعی به فعالیتهای جدی در حوزه سلامت روان و پیشگیری از آسیب های روان می پردازد. آموزش های مهارت زندگی، زندگی خانواده، اقتصاد خانواده، سلامت جنسی خانواده، ارائه مجوز مراکز مشاوره، آموزش مشاوره و فعالان سلامت روان، خط مشاوره ۱۴۸۰ و ارائه مشاوره های راهنمای تلفنی از فعالیت های جدی سازمان بهزیستی بوده و می باشد. بسیاری از دانش آموخته های روانکاوی زمانی از عمر حرفه ای خود را در همکاری با سازمان بهزیستی بوده اند و ما افتخار می کنیم که برخی از بهترین همکاران ما اینک در زمره بهترین روانکاوان این سرزمین هستند. سازمان بهزیستی کشور یکی از حوزه های فعالیت خود را در سال های پیش رو موضوع غربال گری اخیر روانشناختی قرارداده است. غربال گری اضطراب در کودکان ۵ تا ۶ سال یکی از فعالیت های فعلی و در دست اقدام ما می باشد که امسال در ۱۵ استان کشور pilot خواهند شد. شناسایی کودکان مضطرب و ارجاع به روانشناسان و درمانگران متخصص، حوزه ی فعالیت جدیدی است که توسط همکاران در سازمان بهزیستی کشور فعال شده است. سازمان بهزیستی کشور به عنوان یک نهاد حاکمیتی در امر سلامت روان و به عنوان یک نهاد تخصصی در این حوزه دست خویش را برای یاری و همکاری به سوی شما متخصصین دراز می کنیم و انتظار همراهی و همکاری دارد. همکاری با انجمن ها و مراکز علمی سیاستی است که ما آن را به صورت جدی دنبال می کنیم. همکاران من در معاونت مشاوره و امور روانشناختی برای این همکاری کاملا آماده است. در پایان ضمن آرزوی موفقیت برای همه متخصصان حاضر امید دارم که به مهمانان خارجی این کنگره در ایران خوش بگذرد و روزهای خاطره انگیزی برای آنها فراهم سازد و ناخودآگاه آنها را در این سرزمین کهن به جنبش در آورد.»
وجود کودک آزاری در آسایشگاه معلولان یا در مهد کودک ها بیانگر عدم کارایی سازمان بهزیستی در وظایف محوله است. عدم کارایی سازمان می تواند ناشی از «فسادی» باشد که در این سازمان موج می زند. سازمان بهزیستی به جای این که به روانکاوی بپردازد و درآمدهای قشر معلول را برای حمایت از شیادان و «به اصطلاح روانکاوان» در کنگره های جعلی حیف و میل کند، بهتر است به اموری رسیدگی نماید که مسؤولیت آن را بر عهده دارد. آیا این نشانه فساد نیست که سازمان بهزیستی می خواهد ویترین قشنگی برای خود با روانکاوی و تدوین pilot غربال گری اضطراب در کودکان ۵ تا ۶ سال و… بسازد و منابع مالی برخی دوستان مافیایی را تامین کند ؟
دکتر مجید رضازاده –معاون سازمان بهزیستی کشور! آیا این بود افتخار شما؟ وقتی از مسائلی صحبت می کنید که بدان علم ندارید آیا می توان انتظار بیشتری داشت که وضعیت اقشار آسیب پذیر جامعه خوب و مناسب باشد؟
دکتر مجید رضازاده –معاون سازمان بهزیستی کشور! خوب بنگرید شاید «سگ درمانی و زنجیر درمانی » همان روش های درمانی بوده است که همکاران شما در این نوع محافل به اصطلاح علمی از محور صنعتی -همایون پور یا «مافیای روان» و آموخته اند!

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۴، ساعت: ۱۶:۵۲