جمعه ۱۵ مهر ۱۴۰۱

دسته ها:انتخابات 1400، راز کرونا، روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، میراث فرهنگی دلخراش ما، وزارت بهداشت

دیکتاتوری پزشکی به منظور آماده سازی برای حکومت دیکتاتوری واحد جهانی/ برنامه ای که حتی در انگلیس شکست خورد ولی نه در ایران اسلامی انقلابی بِلا بِلا بِلا!!

ماجرای آفتابه دار مسجد شاه ادامه دارد

مجتمع کاخ موزه ای رامسر شامل موزه کاخ مرمر، موزه عاج ایران، موزه مردم شناسی، موزه آوندهای تاریخی، موزه حمام قدیم، تالاب بوارین، باغ موزه گیاه شناسی، نمایشگاه موزه ای و باغ بامبو در شهر رامسر واقع شده است.

از بیشتر موزه های این مجموعه بدون هیچ مشکلی بازدید کردیم اما در بازدید از کاخ موزه مرمر با «آفتابه دار مسجد شاه» روبرو شدیم. هنگام ورود به این کاخ، نگهبان جلوی در گفت باید پاپوش بپوشیم. که پوشیدیم. سپس اضافه کرد «برای ورود باید حتما ماسک هم بزنید و اگر ندارید بروید از پایین محوطه بخرید.» ما توضیح دادیم که اپیدمی شش ماه است که تمام شده. و دیگر حتی در متروها هم مردم ماسک نمی زنند. او با وقاحت پاسخ داد «اینجا قانونش این است». ما گفتیم نمی شود که اینجا قانونش با بقیه کشور فرق داشته باشد. نگهبان با همان حالت ادامه داد «وضعیت کرونا در رامسر قرمز شده و طبق مصوبه وزارت بهداشت، رامسر ماسک اجباری شده. برای همین باید ماسک بزنید.» به او گفتیم در اوج کرونا هم ماسک در این کشور اجباری نشد. چون این هیئت دولت و مجلس است که قانون می گذارند. حتی ستاد کرونا نمی تواند قانون بگذارد. در اوج کرونا هم مردم به خواست خود ماسک می زدند. سپس با اشاره به متن تابلوی نصب شده به دیوار کاخ مرمر که روی آن نوشته بود “لطفاً از برداشتن ماسک در طول بازدید حتی برای عکاسی اکیدا خودداری نمایید” گفتیم در طول کرونا همیشه با خواهش و لطفاً از مردم خواسته اند ماسک بزنند. اگر هم برایتان مهم است باید خودتان مثل همین پاپوش ها که اینجا گذاشته اید ماسک را هم تهیه می کردید و اینجا می گذاشتید تا اگر مردم دلشان خواست ماسک بزنند. خیلی راست می گویید بروید در هیات های عزاداری بگویید مردم باید ماسک بزنند بعد آن وقت می بینیم چند نفر برای امام حسین سینه می زنند!!!

نگهبان گفت «ماسک برای جلوگیری از اپیدمی است، باید بزنید». برای او توضیح دادیم «اپیدمی قبل از عید تمام شده و خود ماسک هم ضرر دارد. شما با زدن ماسک دی اکسید کربن خودت را تنفس می کنی و این باعث افت اکسیژن خون و ضرر رساندن به بدن می شود. «

نگهبان که به هیچ وجه قصد فهمیدن نداشت مجدداً تکرار کرد «رییس ام به من گفته و من دستور دارم نگذارم کسی بدون ماسک وارد کاخ شود.» این در حالی بود که در بقیه موزه های همین مجموعه چنین صحبتهایی را نشنیدیم. به او گفتیم «اینجا میراث این مملکت است و مال کل ملت است. شما و رییس ات نمی توانید تصمیم بگیرید که مردم وارد کاخ موزه نشوند. طبق قوانین این مملکت ماسک حتی در ادارات و بانک ها نیز اجباری نشده است! اینجا برای خودش تنهایی قانون متفاوت دارد؟! بگویید رییس ات به اینجا بیاید.» نگهبان گفت «او که نمی آید اینجا»!!! ما گفتیم در این مملکت از هر کسی که سوال می شود جواب میدهد. اینجا که ارث پدری رییس شما نبوده، باید بیاید!

وقتی علیرغم این توضیحات نگهبان بر حرفهای خود پافشاری کرد و مانع ورود ما به کاخ شد، با پلیس ۱۱۰ تماس گرفتیم و خواستیم برای رسیدگی به موضوع به محل بیاید.

دقایقی بعد مسئول حراست کاخ موزه رسید و پس از معرفی خودش توضیح داد «بنیاد مستضعفان به ما بخشنامه کرده که باید ماسک اجباری باشد. اگر نمی خواهید بزنید، باید بروید بیرون، پول بلیط تان را هم برمی گردانیم.» ما مجدداً توضیح دادیم «اینجا جزو خاک کشور و میراث ملی ماست و شما نمی توانید اجازه ندهید که ما وارد موزه نشویم. اصلاً بخشنامه سازمان مستضعفان را نشانمان بدهید.» او هیچ بخشنامه ای نشانمان نداد و فقط می گفت «این قانون است و باید ماسک تهیه کنید.» گفتیم «در این مملکت فقط قانون یا مصوبه مجلس است یا مصوبه هیات دولت. اگر اینها را به صورت مکتوب دارید نشانمان دهید وگرنه نمی توانید خودتان قانون بگذارید! ۱۱۶ سال پیش در این کشور مردم انقلاب مشروطه کردند که همه چی مشروط به قانون مجلس باشد. نه اینکه هر کوی و گذری برای خودش قانون داشته باشد! ضمنا مگر ما باید پاپوش را از خانه مان بیاوریم که نگهبان شما می گوید ماسک را خودتان تهیه کنید؟ ماسک هم مثل پاپوش. اگر الزامی است باید اینجا بگذارید».

در نهایت مسئول حراست موزه که هیچ قانون مکتوبی را نمی توانست نشان بدهد، به همکارانش دستور داد که ماسک بیاورند و کنار پاپوش ها بگذارند.

نکته جالب اینجاست که در جستجوی اینترنتی ما هیچ نشانی از قانون بنیاد مستضعفان در مورد الزام زدن ماسک هم وجود نداشت؛ هرچند که اگر هم می بود هیچ اعتباری نداشت! چون خدا را شکر مرجع قانون گذاری در این کشور بنیاد مستضعفان نیست!! اما در جستجوهای اینترنتی متوجه شدیم که بنیاد مستضعفان احتمالاً به قصد کمک به مستضعفان! از سال ۱۳۷۴ تعدادی از کاخ ها را تحت مالکیت خود گرفته است! و ورودیه هایی بسیار بیشتری از موزه های زیر نظر میراث، از مردم می گیرد.

تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۴۰۱، ساعت: ۱۰:۵۹