یکشنبه ۷ آذر ۱۴۰۰

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، سور مقصور کاسبان روان

راستی ایسنا، این سهیل رضائی چقدر پرداخته؟

دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۳۳

دیدگاه خانم سمیه ر. درباره «مافیای روان»

دعوتتان می کنم به جایی که خیلی دور نیست.
اجازه دهید کلیات اینجا را برایتان شرح دهم و ببینید می توانید حدس بزنید که کجاست:

سه ستون در مقابلتان می بینید.
ستون راست که اطلاعات کلی است. ستون وسط که تقریبا ۴ برابر ستون اول است، تبلیغات با تفاسیر است و یک ستون در سمت چپ که تبلیغات بدون شرح و تفسیر را تشکیل داده.
زیر این ستون ها جایی گذاشته که مهمانان بتوانند اظهار نظر کنند.
حدس زدید؟
بله از سایت «خبرگزاری دانشجویان ایران «ایسنا»» می گویم و شما را به بازدید از اینجا دعوت می کنم.
اینجا با آغوش باز هر تبلیغی را می پذیرد. در ستون سمت چپ این تبلیغات همیشه در حرکت هستند. شرکتی پولش را پرداخته و حالا ایسنا برایش تبلیغ می کند. خوب یک قسمت از درآمدهای خبرگزاری ها با این پولهاست. ولی در ستون وسط که ۴ برابر ستون های دو طرفش است هم باز برایتان فرش قرمز می گسترد و برایتان تبلیغ می کند با شرح و تفسیر.
اینجا همان جایی است که برای اعضای انجمن فرویدی از ۱۹ آذر مثل خانه خودشان شده. هر روز به آن سر می زنند و آنجا را به دیدگاهی مزین می کنند «ولی»… این «ولی» از آنجا می آید که این خبرگزاری در این مدت یعنی از تاریخ ۱۹ آذر امسال تا امروز، یعنی ۱ ماه و ۲۵ روز هیچ یک از دیدگاه های هر روزه ی اعضای این انجمن را چاپ نکرده. چرا؟ این انجمن مزاحم چه چیزی می شود که هیچ یک از دیدگاه های اعضایش به مذاق اینجا خوش نمی آید؟ بعد از خواندن «ایسنای عزیز، سایت خودتان را هم نمی خوانید؟» مجبورم کلمه «مذاق» را به کار برم.
مثلا این صفحه را ملاحظه بفرمایید: «پس از طلاق یک دوره فشار روحی را به رسمیت بشناسید » [۱] (سه‌شنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۳ – ۱۰:۴۷). فرش قرمزی است اینجا برای آقای سهیل رضایی. یعنی برای فردی که هیچ ارتباطی با روانکاوی ندارد عنوان «روانکاو» را پیشکش کرده. این کار را خبرنگارِ کدِ ۷۱۰۱۷۸ شروع کرده و ایسنا با چاپ این مصاحبه، آن را ادامه داده ست. (اینکه آقای رضایی چه جور کاسبی می کند را در «تحصیلات آکادمیک سهیل رضائی، «روانکاو» منتخب ایسنا» [۲] ملاحظه نمایید.)
اعضای انجمن فرویدی در این خصوص کامنت هایی را برای ایسنا گذاشتند (همانجایی همیشه نوشته: تعداد‌ نظرات (۰)) ولی ایسنا نظرات اعضا را چاپ نمی کند.
بعد از ۱۹ روز ناگهان سمت آقای رضایی تغییر کرد. ایسنا فکر کرد که حالا بگوید «پژوهشگر روانکاوی» خیلی فرق کرده و به روانکاوی در ایران دارد لطف می کند (!) و مطلبی چاپ کرد با عنوان «تغییر رفتارهای فردی، ضامن خوشبختی زوج‌هاست؟» [۳] (سه‌شنبه ۲ دی ۱۳۹۳ – ۱۳:۱۰) حالا عنوان «پژوهشگر روانکاوی» را تقدیم آقای رضایی کرده. ناگفته نماند که ایسنا هیچ یک از دیدگاه های اعضای انجمن فرویدی چاپ نکرد ولی سمت اقای رضایی را عوض کرد.
در پایین همین صفحه و زیر همه تبلیغات، همانجایی که کمی برای مخاطب ارزش قایل شده و جای نظرات گذاشته، نوشته است که: «نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.» شاید مدیر مربوطه اصلا نیست که نه خبر دارد خبرنگارش با چه کسانی مصاحبه می کند و نه از این نظرات اعضای انجمن فرویدی خبردار می شود.
راستش دارم فکر می کنم این خبرگزاری که نامش هست «خبرگزاری دانشجویان ایران «ایسنا»» از کدام دانشجو صحبت می کند؟ آیا خود را چونان دانشجویانی می پندارد که برای حقیقت در روز ۱۶ آذر ۱۳۳۲ جان خود را از دست دادند؟!
این فقط یک قسمت از ماجراست، ایسنا حتی به ایمیل هایی هم که برایش زده می شود پاسخ نمی دهد. نمیدانم آیا این ایمیلی که معرفی کرده اند کار می کند یا مثل خیلی خبرگزاری های دیگر در شرایط the mailbox is full! به سر می برد.
جمله ای هست آزار دهنده، که خیلی هایمان آن را شنیده ایم: «اینجا ایرانه دیگه، چه توقعی داری» یا «فلانی رفته خارج ولی باز هم ایرانی بازی در می آورد (به منظور گفتن اینکه قانون را دور می زند)»!
الان فکر می کنم نه! نقل این حرف ها نیست. هر کاری می خواهند می کنند در این سرزمین، در این خاک با این فرهنگ و قدمت و آن را آلوده می کنند و کامروایی خود را به نام همین کشور تمام می کنند.
راستی ایسنا! این آقای سهیل رضایی برای تبلیغ در این صفحات چقدر پرداخته؟

تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۳، ساعت: ۱۶:۱۴