شنبه ۸ آذر ۱۳۹۹

دسته ها:ترور اسپهبد سلیمانی، راز کرونا، روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه

رسانه های آزاد سیری چند؟!

اینستاگرام از زمستان گذشته امکاناتی را که معمولا در اختیار کاربرانش قرار می دهد برای اکانت انجمن فرویدی به تدریج محدود کرده است. در ابتدا اجازه کامنت گذاری زیر پست های خودمان را نمی داد! سپس حق کپشن گذاشتن را از ما سلب کرد! جدیدترین محدودیت وی برای ما، اعمال محدودیت بارگذاری فیلم های پابلیک دامین (از جمله فیلم های یوتیوب) است! جالب اینکه هنگام بارگذاری فیلم ها به صورت IGTV پیغام عجیب خطای کپشن نامناسب را می دهد!! در حالی که  حتی ما کپشن را تغییر هم داده ایم مثلا عدد ۱ گذاشته ایم! و جالب تر اینکه با اکانت های شخصی و پابلیک مان اجازه بارگذاری همان فیلم ها را می دهد! آنهم چه فیلمی؟ حدس بزنید! مثلا یک قطعه از موسیقی  ویوالدی یا فیلمی از یکی از کانال های خبری یوتیوب! درست در زمانی که اینستاگرام جولانگاه به اصطلاح « شاخ» های مبتذل بی بند و بار و دلالان مواد مخدر و تجارت جنسی شده است، محدود کردن اکانت انجمن فرویدی با عنوان محتوای نامناسب واقعاً یک «جوک بد» است!! دوستی می گفت اینستاگرام در واقع با محتوا کاری ندارد بلکه به درآمد و view کار دارد، کافی است یک سلبریتی مثل کیم کارداشیان یک پست بدن نما بگذارد تا میلیون ها view  برای صاحبان اینستاگرام دست و پا کند و آنوقت همه امکانات خود را در اختیار آنها قرار دهد! مثلا به دلالان که اصولا  صنعت پول سازی برای این رسانه به اصطلاح اجتماعی! هستند. اینجاست که آدمی دلش می خواهد فریاد بزند: رسانه های آزاد سیری چند؟

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ساعت: ۱۱:۱۹