پنجشنبه ۳۰ فروردین ۱۳۹۷

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه

رضا شهابی فعال کارگری از زندان آزاد شد

ایران – کارگری

آزادی رضا شهابی عضو هیئت مدیره سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه از زندان اوین

«ایران کارگر» این خبر مبارک را به خانواده محترم رضا شهابی بویژه به خانم ربابه رضایی، به همه همکاران آقای شهابی در شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه و به کل جامعه کارگری ایران و به عموم مردم ایران تبریک می‌گوید و برای آقای شهابی آرزوی سلامت و موفقیت دارد.

امروز سه شنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۶ مطلع شدیم که آقای رضا شهابی کارگر زندانی شریف و زحمتکش، عضو هیئت مدیره سندیکای کارگران شرکت واحد تهران و حومه، پس از اتمام دوران محکومیت، از زندان اوین آزاد شد و مورد استقبال گرم دوستان و خانواده قرار گرفت.
حدود ساعت ۲۲،۳۰  امشب سه شنبه ۲۲ اسفندماه، کانال تلگرامی سندیکای شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه همراه با انتشار یک عکس از آقای شهابی در جمع خانواده و دوستان، خبر آزادی وی را پست کرد.

یادآوری می‌‌کنیم آقای شهابی در زمستان سال ۱۳۸۳ به همراه چند تن دیگر از کارکنان شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه ،  سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه را تأسیس کرد. شهابی در خرداد ۱۳۸۴ به عضویت هیئت مدیره ی سندیکا انتخاب شد. بازگشایی سندیکای شرکت واحد که اولین تلاش موفق کارگران پس از سرکوب‌های دهه شصت درایجاد تشکل مستقل کارگری محسوب می‌شد، از ابتدا با مخالفت حکومت و اعضای تشکل خانه کارگر، مواجه شد. در مقابل، کارگران به دفاع از تشکل خود برخاستند. در این میان می‌توان به اعتصاب کارگران شرکت واحد در زمستان ۱۳۸۴ اشاره کرد که به دنبال دستگیری  رئیس هیئت مدیره سندیکا اتفاق افتاد. در پی این اعتصاب، نیروهای امنیتی به منازل برخی از کارگران شرکت واحد هجوم برده و علاوه بر کارگران تعداد ی از اعضای خانواده‌های آن هارا نیز بازداشت کردند. مدت کوتاهی پس از این اعتراض کارگری تعدادی از اعضای سندیکای واحد از جمله رضا شهابی از کار اخراج شدند.

منبع: سایت ایران کارگر

تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۶، ساعت: ۱۰:۱۱