یکشنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۹

دسته ها:دادستان ذبیح زاده، روانکاوی در انجمن فرویدی، وزیر مستعفی بهداشت

«رعایت اخلاق اسلامی، حقوق شهروندی و در امان بودن حیثیت افراد»!!!!!!!!!!

شنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۵

زهرا م:
وزیر بهداشت با اجبار به تشکیل کارگروه برخورد با پرداخت های غیرمتعارف در وزارت بهداشت گفته است: «بدیهی است در انجام این وظیفه حساس، انتظار می رود رعایت اخلاق اسلامی، حقوق شهروندی و در امان بودن حیثیت افراد به ویژه قبل از احراز تخلف یا جرم توسط مراجع ذیصلاح اداری و قضایی، سرلوحه اقدامات اعضای محترم کارگروه قرار گیرد.»*
رعایت اخلاق اسلامی، حقوق شهروندی و در امان بودن حیثیت افراد به ویژه قبل از احراز تخلف یا جرم توسط مراجع ذیصلاح اداری و قضایی،..
اقای قاضی زاده هاشمی حضور اعضای انجمن فرویدی را در وزارتخانه خود، وزارت بهداشت را به یاد داری؟ چرا آن موقع این همه پند و اندرز ندادی؟ چرا ۱۵ مهر ماه ۹۴ اخلاق اسلامی رعایت نشد و حقوق شهروندی لگد مال گشت؟ یا همین اواخر را به یاد بیاور، ۲۵ و ۲۶ خرداد ۹۵ حیثیت اعضای انجمن نادیده گرفته شد، بدون حکم به دستان آنها دستبند زده شد، بدون حکم دکتر کدیور به کلانتری ۱۰۳ گاندی برده شد، بدون تفهیم اتهام قرار بازداشت و زندان صادر شد، پس آن موقع چه بر سر اخلاق اسلامی و حقوق شهروندی شما آمده بود؟ در ضمن نکند منظور شما از مراجع ذیصلاح اداری و قضایی همان دادسرای جرائم پزشکی است؟
البته دیگر ریاکاری و دروغ شما بر ملت بر ملا شده است، این جملات می تواند زهره چشمی گرفتنی باشد بر فیشهای حقوقی نا متعارف جنابعالی!

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۳۹۵، ساعت: ۱۸:۲۸