پنجشنبه ۰۲ آذر ۱۳۹۶

دسته ها:«خودکشی» + صادق هدایت، روانکاوی در انجمن فرویدی، وزارت بهداشت، وزیر محترم بهداشت

روحانی کافی بود این را مد نظر می داشت تا ۲۳,۶۳۶,۶۵۲ رای مردم را به فنا ندهد !

جمعه ۱۷ شهریور ۱۳۹۶

سوده رخشا:
مطلب “باز هم درباره حامد داننده” را می خواندم که یاد رئیس جمهور افتادم.
“پس از مدتی متوجه شدم این تنها یکی از نمونه های پشت پرده این بیمارستان است و شکایت های خانواده به دلیل رابطه نزدیک رییس بیمارستان آقای نقوی با آقای دکتر امینی و جعفریان به عنوان روسای دانشگاه تهران بی ثمر مانده و چون دختر وزیر هاشمی در روزبه رزیدنت بوده هرگز این موضوع پیگیری نشده و چه بسا این پرونده مرتبط با موارد مجهول بخش روانکاوی باشد…. به نظر می رسد مدعی العموم شهر و دفتر مقام عظمی ولایت و ریاست محترم جمهوری اگر مطلع بشوند پیگیری های موثرتری انجام خواهد شد.چون دانشگاه تهران و وزارت متبوع ظاهرا مرجع بی طرف نیستند.”

فکر کردم روحانی کافی بود این را مد نظر می داشت تا ۲۳٬۶۳۶٬۶۵۲ رای مردم را به فنا ندهد (یعنی ۵۷٫۱۴٪ آرا)*
دوباره به این تیتر انجمن ایمان می آورم: “والله اون رییس جمهورم اگه مردمی بود وزیر ۱۰۰۰ میلیاردی نداشت”

۱- https://freudianassociation.org/?p=35663
۲- https://freudianassociation.org/?p=30602